Tänä aamuna isoveli ei päässyt millään sängystä ylös: vatsaan sattui ja huimasi. Päätin pitää naperon kotona - ja kas kummaa! Ihmeparaneminen iski heti, kun tytöt oli saatu hoitoon. Ilmeisesti alhainen verensokeri teki huonon olon.
Poika itse oli tyytyväinen saavutukseensa.
Päivän hyötysaldo: leivoin yhden annoksen sämpylää pakastimeen. Hitsasin hyvin pienen hetken eilisiä tekstejä. Isoveli oli pariin otteeseen yksin kotona ja harjoitteli käyttämään puhelinta. Laitoin ruuan jo päivällä. Sadutin molemmat isot pitkästä aikaa.
Päivän posti: Ilmoitus oppivelvollisuudesta. Oppivelvollisen on aloitettava oppivelvollisuutensa suorittaminen 15.8.2006.
Minun vauvani kasvaa isoksi.

Olipa kerran linnoitus, jossa asui kuningas, joka piti yllä lakia hänen omassa kaupungissaan ja määräsi kaikkea. Mutta kerran hän kuuli asian, jolle hän ei voinut tehdä mitään. Taikamiehet aikoivat iskeä hänen linnoitukseensa. Heidän täytyi karata kauas saareen. Mutta heillä ei ollut venettä, se oli ainut ongelma. Mutta he tiesivät, että kylässä asui merirosvoja. Koska kuningas oli vähän ilkeä niin hän usein teki ryöstötapauksia. Niin hän päätti sodalla ryöstää heidän veneensä. Sen jälkeen hän kokosi kaikki armeijat ja lähti hyökkäykseen. Merirosvot olivat valmistautumassa matkaan juuri tähän saareen ja olivat kunnostamassa venettä, kun miehet juuri piiloutuivat. Miehet hyökkäsivät, mutta sitä ennen antoivat heidän valmistaa veneen ja valmistautua heidän vastaan taisteluun. Alkutaistelu meni merirosvoilta hyvin, mutta lopputaistelun he hävisivät. Sen jälkeen he ottivat veneen ja lähtivät matkaan. Ja sen jälkeen merirosvot ottivat toisen veneen. Heidän oma kapteeninsa oli otettu panttivangiksi. Sen jälkeen he purjehtivat saarelle turvallisesti, mutta merirosvot lähtivät pienellä paatillaan heidän peräänsä. Sitten he löysivät saaren. He tekivät hyökkäyksen veneeseen ja voittivat siinä iskussa. Ja tutkivat tämän ihmesaaren kokonaan ja lähtivät kotimatkalle. Sen pituinen se.

-Isoveljen satu-