olen koko aamupäivän jaksanut ahkeroida melkein lähestulkoon tunnollisesti töiden parissa. Paitsi nyt olen lipsahtanut kaikenlaiseen yleiseen pohdiskeluun.
Työ2:n keikka eilen sujui aivan mallikkaasti, mutta sen verran se taas stressasi että päänsäryn sain illaksi aikaan. Ei hyvä ollenkaan.

*

Isosisko haluaisi "sellaset lapaset kuin äidillä", eli sellaiset joissa on sormien päällä huppu ja tarpeen vaatiessa saa sormet kurkistamaan ulos. Ensin googletin hiki ohimoilla tällaisen lapasen virallista nimikettä ja sen jälkeen tuskanhiessä neulomaohjeita. Kaikissa ohjeissa pohjana sormikas, jonka päälle tuo huppu askarrellaan.
Täytyy siis säveltää omasta päästä tuo pelkistetty lapasmalli. Eikä pidä unohtaa sitä, että lapaspeukaloiden kanssa on jo aikaisemmin ollut suorastaan tuskaisia ongelmia.
Jotain tekemistä pitää ihmisellä kuitenkin olla: huomenna kun lähdemme seminaareilemaan, on luvassa autossaistuntaa parin-kolmen tunnin verran. Eikä sitä erkkikään jaksa herraseurassa ilman jotain mielekästä puuhaa: kyllä ne jutut jo tiedetään.

*

Seuraavan viikon nimeän epävirallisesti terveysviikoksi: maanantaina roudaan Isoveljen hammaslääkäriin, tiistaina Pikkusiskon neuvolaan ja keskiviikkona psykologille.
Suunnaton kiitos veropennosista!

*

Ei mitään asiaa, odottelen kellon kuluvan eteenpäin, että pääsen soittamaan päivän (toivottavasti) viimeisen työpuhelun...