eilinen kokous on olutta ja menyttä. Pääpuhuja oli kiinnostava ja innostava, seuraavaakin puhujaa kuunneltiin positiivisessa hengessä. Itse olin ohjelmanumero 4, ja levotonta liikehdintää oli jo ilmassa. Olin nopea ja tiivis, mitäpä sitä mutkistelemaan jos ei ole pakko.

**

Possu Esteri-Vesteri röhkyilee kulmillamme edelleen. Eilen illalla kun tulimme kotiin Esteri, esitteli riemukkaasti: "tossa on possun johtaja ja tässä on possu!" Iltasatua lukevaa lastenvahtia nauratti niin että sohva tutisi.

Tämä viikko on ollut taas tiivis-iltainen. Kaksi kokousta itsellä, kaksi hraHakkaraisella (ei uskoisi että kokoonnumme näin paljon!), jalkapallopoikien kausi on alkamassa - sekin teettää töitä meillä vanhemmilla.
Päivät ovat pitkiä ja tylsiäkin, illat ovat täynnä toimintaa. Välillä tuntuu siltä, ettei ehdi edes hengittää. Tänäänkin on pidettävä kentänlaitaiskokousta ja sen jälkeen lähetettävä yksi napero kotiin, tuotava oma kolmikko omaan kotiin ja toimittava vielä lapsenvahtina yhdelle ylimääräiselle. Varsinainen arkkiäiti!

**

Päivän Semmarikouhotus: Pienet linnut