viikonloppu on taas kerran vietetty. Liian nopeasti, jos minulta kysytään. Sekosin ihan pikkuisen perjantaina. Työmatkan varrella olevassa kenkäkaupassa oli prosentteja hinnasta pois. Eihän sellaisen ohi voi kävellä, eihän?
Ja ovat muuten hyvät jalassa.
Ei muuten niin väliä, mutta kun olin seonnut ihan pikkuisen jo maanantainakin.
Aivan tolkutonta menoa, ei mitään holttia.
Normaalisti investoin pukimiini suunnilleen kerran kahdessa vuodessa, nyt onnistuin tuossa tuokiossa investoimaan itseeni kaksi kertaa vuodessa. Ja kauppaan jäi sekä houkutusta herättävä kenkäpari, että rekkikaupalla ihan kivoja vaatteita.
Minä en ensinnäkään osta kenkiä.
Ja jos ostan, niin hyvin harvoin.
Onko minusta tulossa kenkäfriikki?

Ja kun nyt muoti- tai ainakin vaateasioista- kirjoittelen, niin leuhkinpa vielä silläkin että päällä on ihan itse väkertämä slipoveri. Kaksi viikkoa reipasta kudontaa ja suunnatonta jännitystä. Eilen illalla yhdistelin osasia ja onnistuin kasaamaan vaatteen, joka istuu suorastaan yllättävän hyvin, on oikean kokoinen ja ainakin omaan silmään siedettävän näköinenkin. Takakappale olisi voinut olla vielä aavistuksen linjakkaampi...

*

HraHakkarainen kotiutui viime yönä maailmalta. Jouduin välittömään kulttuurishokkiin, sillä minut pakotettiin luovuttamaan puolet sängystä, puolet peitosta ja isoin osa nukkumarauhasta yhteiseen käyttöön. Keittiötilasta puhumattakaan.
Niin paljon kuin kaipasinkin aikuista seuraa yleensä ja hraHakkaraista itseään...no - oli yksinololla puolensakin. Esim. se puolet sängystä lisää.

*