huomasin vasta tänään - tai kyllä olen toki huomannut jo aikaisemminkin, mutta huomasin, että sairaankalliissa leipomossa myydään myös salaatteja. Tämä kaffepaussi siis sellaista natustellessa.

Viikonloppu oli ihana. Kertakaikkiaan. Pitkästä aikaa meillä oli vain aikaa. Ja ilma oli upea. Emme tehneet oikeastaan mitään erityistä, olimme sisällä ja olimme ulkona, olimme kyläilemässä ja olimme kotosalla - ja olo on niin hyvä.

Kaivelin muistitikulta esiin kirjoituskurssia varten juttuni, sen jota kirjoitin pari viikkoa sitten kuumeisesti: sen jälkeen on ollutkin hiljaiseloa kirjoitusrintamalla. Hyvältä näytti edelleen ja tämän päivän tarttis-lista kattaakin kolme kohtaa: 1 tarttis laittaa ruokaa ja leipoa, 2. tarttis harrastaa liikuntoa ja 3. tarttis kirjoittaa. Koska olin perjantaina henkilökohtaisen pankkineuvojani (ajatella, minulla köyhällä on sellainenkin!) pakeilla ja hän antoi vinkin: täytyy tehdä suunnitelma lyhyelle ja pitkälle tähtäykselle ja sitten vain noudattaa sitä, niin ei tarvitse enää koskaan pohtia että "tarttis" - niin että teenpä sitten. Sen suunnitelman siis.
Tulen kotiin, laitan ruuan ja leivon, käyn harrastamassa liikuntoa ja kirjoitan. Sillä selvä. Tiedä sitten onko tämä lyhyen vaiko pitkän tähtäyksen suunnitelma... ja onko suunnitelmassa riittävästi huomiotu ulkoiset riskitekijät.

Olen hyvää vauhtia addiktoitumassa Läkerol Dents Caramel Mint -pastilleihin.