kotirintamalta:
Pikkusiskoa ottaa päähän, kun eskarit menevät luistelemaan, ja kotosalla inventoitiin Isosiskon luisteluvälineitä: luistimet, kypärät ja vastaavat vermeet tarkistettiin. Pikkusisko väitti kivenkovaan, että hepä menevätkin paukauttelemaan raketteja. Ihan lähipäivinä. Pitää ottaa kypärä mukaan.
Voisin melkein uskoa.
Se on sitten vakuuttava sanoissaan - episodi Lehmätanssi on vielä tuoreessa muistissani.

html-rintamalta: kun eiliset nakuttelut oli nakuteltu, perehdyin työajallakin tovin tämän salakielen ihmeelliseen maailmaan. Onnistuin vaihe-vaiheelta -oppaiden avulla saamaan kaikenlaista pientä aikaan, vain kuvia en tekstiini saanut. Ja osasin vielä kotonakin toistaa samat jutut!
Tutustuin myös wordin editoriin ja arvelin, että saattaisin jonkinlaiset systeemit saada aikaiseksi. Jollakin menetelmällä edes.
En tosin välttämättä kovin loisteliaita.
Vaikka olemassa onkin vakava riski siitä, että loppupeleissä yritän tunkea printtiversiota piuhaa pitkin kompuutteriin.

Tietoliikennerintamalta lisää: silmäilin Tiede-lehteä, mutta en ehtinyt vielä lukea sitä, kuinka taitamattomia epänörttisukupolven aikuiset ovat netiketissä ja anonymiteetissä.
Huolestuin heti.
Olenko riittävän anonyymi?
Ei itsellä niin väliä, mutta ne viattomat ja puolustuskyvyttömät.
(jos joku saa kicksinsä minun puolipervertistä innostani kahvijogurttiin ja html-opiskeluun, niin siitä vain. Omapa on ongelmansa. Kunhan naperot saavat olla rauhassa!)

Työrintamalta: UPM laulaa radion tahdissa. Pöyristyttävää: radiokanavakin on vaihdettu! (ja huomasin sen vasta melkein viikon päästä!)
Alistuin viimein ja otin villasukat töihin mukaan. Paleleminen työympäristössä on vähentynyt merkittävästi. Huokaisten syvään ryhdyin siihen vihoviimeiseen ja väistämättömään nakutteluun, joka aina kuuluu tehdä heti vuodenvaihteen jälkeen.
Mutta ainakin varpaat ovat lämpimät.