eilinen herrakerho sujui ensin ihan älyttömän nopeasti ja sujuvasti ja mahdollista riita-asiaa saatiin tyylikkäästi ja herrasmiesmäisesti lykättyä vähän pidemmälle, ja ehkä jopa kokonaan unohdettua.
Siitä helpottuneina kohdat yhdeksästä eteenpäin venyivät suhteettoman kohtuuttomasti ja minulla oli kiire kotiin kun luulin että saan lähteä kohdan kahdeksan jälkeen. En saanut.
Herrakerho siunasi kesälomatoiveet, eikä odotetusti puuttunut siihen, että UPM on laskenut lomansa ilman lauantaita ja me tavalliset työntekijät lauantailla.
Positiiviseksi laskettakoon se, että Uusi Työntekijä on tavannut työehtosopimusta tarkkaan ainakin joiltain osin ja se tuotti koko työläisjoukkiolle yleiskorotuksen.
Hämmentävästi kuulumme kaikki eri liittoihin, joten sikäli soppa on sakeahko, semminkin kun työehtosopimus tulee luonnollisesti jonkun neljännen edunvalvontaliiton neuvotteluiden tuloksena, johon siis kukaan meistä ei kuulu, mutta jota siis kuulemma nykyään noudatamme, ja johon meidän ilmeisesti olisi suotavaa kuulua. (salaa toivon, että oma liitto menisi lakkoon.)
Pääasia kuitenkin: loma (oikeasti ylityövapaat) alkaa ensi viikolla! Hurraa sille!
Sitä ennen täytyy kuitenkin raataa koko viikonloppu.

*

Olin eilen ihan yksin kotona, kun hraH ja Isoveli harjoittivat rikollisuutta ja tytöt olivat sijoitettuina mummilaan. Ja siksi en ollut melkein ollenkaan kotona, vaan ensin töissä, sitten siskon luona, sitten herrakerhossa ja vasta myöhään illalla kotona. Eikä siis lasten ja miesten poissaolosta ollut oikeastaan mitään iloa.
Tänään pitäisi käydä kirjastoautolla ja kaupassa ja yrittää ruokota asumusta asuttavaan kuntoon.
Haluaisin päästä loman alkuun jotensakin siisteissä tunnelmissa.

Lähikirjasto sulkeutui kesäksi, mutta tilalle tuodaan viikottain kirjastoauto. Edellisestä kirjastoautokäynnistäni on hyvinkin kolme vuosikymmentä kauan, joten olen ihan täpinöissäni. Kirjastoautoissa oli ennen metka tuoksu ja kiva asioida.
Eniten odotan kirjastoautoa siksi kun kirjoja on kotona niin paljon, enkä millään jaksa roudata niitä pyörällä isoon kirjastoon asti.
Oikeasti, olen varmaan ollut suunnilleen Pikkusiskon ikäinen kun olen viimeksi ollut kirjastoautossa.

Ja Isoveljen ikäinen kun olin viimeksi kauppa-autossa.

*

Taidan teeskennellä hetken työtätekeväistä.