Kyllä. Se oli hyvä.
Olen mm. ehtinyt:
1. pestä pyykkiä niin että pyykkikorin pohja näkyy (historiallista. Sitä ei ole näkynyt vuosiin)

2. aloittaa palapelin teon (enkä hermostunut, vaikka Pikkusisko halusi auttaa palojen lajittelussa ja Isosisko palapelin teossa ja kumpikin kysyi koko ajan, koska se tulee valmiiksi)(enkä hermostunut siitäkään, kun hraHakkarainen väitti että kokoan palapeliä ihan väärin. Ei niitä paloja kuulemma lajitella - tummat, vaaleat, yksityiskohdat, taivaat - vaan otetaan yksi pala, ja katsotaan mihin se kuuluu ja sitten yritetään löytää sille kaveri) (hei haloo, niiden kaikkien 999 palan joukosta!!)

3. puoliraivata lastenhuonetta. Rankasta vastustuksesta huolimatta keräsin Duplo-palikat vihdoin pois.(raivaus valmistuu lopullisesti kunhan simsalabim (!!) jostain ilmestyy lastenhuoneeseen pari parempaa hyllykköä...)

4. pakottaa Isoveljen vaateostoksille. Löysimme talvivaatteet ja -kengät. Meinasin ratketa ylpeydestä kun sorminäppäryydestään epätunnettu lapsukaiseni suostui ottamaan nauhalliset talvikengät tarrallisten sijaan. (sen kunniaksi ostin varastoon kengännauhat, joissa on lukitusmekanismi) (samainen epäsorminäppärikkö vastusti kaikkein eniten duplopalikoiden poissiivousta) Melkein onnistuin huijaamaan hänet myös toisen kerran välikausikenköostoksille. (nykyiset natisevat liitoksissaan)

5. huolehtia yhdestä vatsatautisesta ja pyykätä hänen jälkiään (ks. kohta 1)

6. käydä kaksi kertaa kirjastossa (olen lukenut lainaamistani kirjoista kaksi. Toinen oli ihan tylsä. Neljä on vielä odottamassa!) (toisella reissulla vein epävatsatautiset myös jäätelölle jätskibaariin)

7. nauraa kaksi kertaa Hanskamiehelle (kunpa voisinkin kertoa hänen uusimmasta ideastaan!) (se liittyy lyriikaan.)

8. laittaa aika monta kertaa ruokaa (mutta huomasin, että selviämme vähemmällä ruuanlaitolla kuin vielä vuosi sitten. Lapsille riittää yksi tuhti lämmin ateria ja muutama reilumpi välipala)

9. olla ajattelematta työasioita melkein kaikki kolme päivää.

Näistä parasta on ilman muuta kohta 9., koska se on mahdollistanut kaikki 8 edellistä.
Ja ihan parasta on se, että olen nukkunut yöt. Lukuunottamatta sitä kauheata vatsataudin puhkeamis-yötä.

Perheparlamentti tänä aamuna toivoi, että syysloma olisi joka viikko.