nyt on vietetty makeaa elämää enemmän kuin on tarpeen.
Torstaina ja perjantaina ja lauantainakin vielä vietettiin Isosiskon syntymäpäiviä, sunnuntaina teimme kokopäiväretken Linnanmäelle.
Isosisko ja Pikkusisko ovat huimapäitä! Ne pikkumenninkäiset olisivat menneet melkein mihin tahansa hilavitkuttimeen ja menivät taatusti kaikkiin joihin päästettiin. Ja joihinkin jouduin itsekin menemään mukaan. Isoveli-poloinen on viime aikoina kärsinyt normaalia pahemmasta matkapahoinvoinnista, ja oli ilmeisesti sen takia tavallistakin varovaisempi härvelöinneissään. Mutta paljon ehdittiin kokea ja kokeilla. Pikkusiskon mieleen oli Kotkot, isommat tykkäsivät Autoradasta ja "Vekkulista".
Hattaraa piti tietysti saada, ja melkein tuli triplahepuli kun ostin aluksi kaikille kolmelle yhden yhteisen hattaran. Triplahepuli vaihtui nopeassa tahdissa triplatyytyväisyydeksi, kun kauhukolmikko huomasi, ettei hattara olekaan aivan herkku heitä varten - ja jakoi sen jälkeen nopeassa tahdissa äidin suklaaleivoksen tasan kolmeen osaan. Äidille jäivät ne hattaranrääppeet (yök!) ja hajut suklaakakusta. Kahvia ei onneksi vienyt kukaan.
Hyvä reissu, vaikka palelin vielä illallakin.

*

Töissä tohinaviikko.
Tytöillä arviointikeskustelut päiväkodissa.
Joka päivälle kalenterissa jo merkintöjä.
Tänään UPM lupasi viedä lounaalle - joten sitä odotellessa työntekoon!