*huokaus*
Vallalla tällä hetkellä jo jokakuiseksi muodostuva herrakerhon jälkeinen ahdistus ja tuska. Miten ne edes keksivät ja osaavat, joka kerta!

*

Eilinen oli todellinen kiitolaukkapäivä, ja koko tämä viikko on kiitolaukkaviikko. Jostain omituisesta syystä (yleinen hotopäisyys?) olin ahtanut kaiken mahdollisen ja vielä pari muutakin asiaa tapahtuvaksi kolmen ja neljän välillä. Pyörähdin kotona laittamaan ruokaa ja lapioimaan osuuteni kitusiin, juoksin viemään Pikkusiskon kampaajalle ja sieltä laukkasin kuskaamaan Isoveljeä poikien iltaan. Sieltä ravasin edelleen herrakerhon kokoukseen ja kaupan kautta kotiin. Samaan aikaan toisaalla hraHakkarainen huolehti Isosiskon kuoroon ja Pikkusiskon mummilaan ja syömään.

Tänään on vuorossa edustusta tasavuotissynttäreillä ja mummokerho (olenko edes maininnut että minulla on sellainen!), huomenissa Pikkusiskolla on ylimääräiset tanhuharjoitukset ja koko viikonloppu menee tyttöjen tanhukarkeloissa.

Vauhtia riittää, riittäisipä virtaa samassa suhteessa!

*

Olin kontaktissa henkilökohtaiseen pankkineuvojaani, joka antoi hyviä ja yllättäviä ja yllättävän hyviä uutisia. Aloin pohtia keittiöni väritystä.