kävin aamusta aukomassa päätäni suuhygienistille. Nyt on puhtaampi purukalusto ja hyvä mieli, vaikka edessä onkin vielä aimo annos rassausta ja tonkimista. Tilanne kuitenkin perushyvä, joten hyvä niin.

Eilen illalla harrastimme parisuhteen hoitoa heivaamalla kauhukolmikon isovanhemmilleen ja menemällä yhdessä yleisöluentotilaisuuteen. Aiheena ei ollut parisuhde, kunhan nyt jotain vaihteeksi teimme yhdessäkin.
Mitään suuria elämyksiä emme odottaneet, emmekä saaneet - mutta muutaman ajatushelmen kuitenkin. Ja on aina mukavaa - terveellistä, tervehenkistä -  tehdä jotain normaaleista rutiineista poikkeavaa.
 

*

Aamulla Isoveljen huoneessa tapahtunutta
Pikkusisko tavaili Isoveljen kirjapinoja: "Sa-la-ma-va-ras."
*Puolen sekunnin tuumaustauko*
Pikkusisko: "salamavaras. Kuka sen salaman varasti, kuka?"

*

Olen päivätolkulla ihmetellyt, miksi Isosiskon upouudet ja kohtuullisen hyvät ulkotossut ovat niin älyttömän hitaasti toipuneet sateesta. Tossut olivat toki aivan läpimärät - luultavasti niitä oli pidetty rännin alla - mutta sittenkin, kuivumisen tahti oli suorastaan epänormaalin hidas.
Tänään huomasin että tossun pohjallisen alle, sisäpohjaan, oli jemmattu isoja puunlehtiä.
Ihme, ettei kasvanut puita tossuista!
Tai hometta.
Ei ihmekään ettei kuivu, kun popot ovat täynnä orgaanista ainetta.
Mitä hiivattia ne oikein ovat pihalla touhunneet?!

*

Justiinsa tällä minuutilla alkoi työelämä jurppia.
Miksi ihmeessä minä teen Uuden Työntekijän juttuja? (no siksi tietysti, että se ei tee - ja minun mielestäni on aika tärkeetä, että joku ne tekee.)
Odotan enempi kuin paljon niitä kehityskeskusteluja, ja varsinkin niiden seuraamuksia. (toivottavasti saan omaa työnkuvaani tarkemmaksi)

*

Viikonloppuna tohinaa: Isosiskolla ekstratreenit, Isoveljellä säbää, meillä kaikilla kummikimulin synttärit...