vähän tapahtumaisempi päivä tänään.

Eilen kävin työhöntulotarkastuksessa, jossa selvisi yllättävä tieto. En vielä ole ratkaissut, kuinka siihen suhtautuisin. Olen melkein kaksi senttiä pidempi!
Ajatella, sunnuntaina olin lyhyenläntä ja ylipullea. Nyt olenkin pitkä ja sorja.
Hankalaa on tietysti se, että tulevaisuudessa täytyy aina mennä takariviin, kun täytyy olla lojaali kaikille lyhyille ihmisille, eikä itse enää ole.
Muuten tarkastus olikin yllätyksetön.

Hanskamiehen jouduin sivuuttamaan julmasti, sillä tarkastus venyi ja venyi ja lopulta kirmasin puolilaukkaa läpi kaupungin seuraavaan tapaamiseen ja sieltä taas kiitolaukkaa takaisin verstaalle laskemaan ja niputtamaan ja kasaamaan.
Tyhmä kun olin, avasin päivän päätteeksi tärkeältä vaikuttavan sähköpostin jonka sotkut melkein seurasivat kotiin asti. Onneksi onnistuin karistamaan ne mielestäni illalla.
Vaikka vastassahan ne olivat taas heti tänä aamuna.

*

Tänään on luvassa työ2:een liittyvä palaveri (kokouspullat tuoksuvat sitten hyvältä!) ja sen jälkeen herrakerhon toimikunta.

Kopiohirmu istuu edelleen alakerrassa työharjoittelemassa. Siinä on sitten mielenkiintoinen tyyppi, todellinen yhden asian ihminen.
Jolle kukaan ei jotenkaan osaa sanoa ponnekkaasti mitään.
Ryhmysti tänne yläkertaan heti kun kuuli äijäköörin istuvan kahville ja jotenkin dominoi keskustelua sanomatta oikeastaan mitään. Siihen asti rennosti sujunut jutustelu kääntyi siihen ainoaan oikeaan sallittuun puheenaiheeseen, josta sitten veivattiin veivaamasta päästyä.
Enkä minä mitään salakuuntele.
Ihan vaan töitäni tein.

*

Pikkusisko toiveikkaana viikonloppuna: "äiti, sit kun on sairas ei voi mennä tarhaan. Muuten taudittaa kaikkiin muihin"

*

Huomenissa onkin Pikkusiskon vanhempainvartti, tänään jalkapallopoikien saliharjoitukset, ja huomenna illalla huolestuneiden vanhempien  kokous koululla.

Jospa vaikka tekis välillä töitä.