murehdin eilistä herrakerhoa. Herrakerhon jälkeisiä olotiloja on 3: 1) konjakki-ilta. Kuuma suihku ja konjakki, töllön tuijotus ja levoton liskojen yö. 2) burana-ilta. Kuuma suihku ja burana, töllö tuijotus ja levoton päänsärkyinen yö. 3) konjakki-ja-burana ilta. Kuuma suihku, molemmat tropit ja levoton, päänsärkyinen liskojen yö.
Eilen ei ollut mikään!
Ylikierroksilla olin tietysti, juoksin kotona tunnin verran seinästä seinään ja kouhkasin, mutta pahin meni sentään ohi siivoamalla yhdessä tyttöjen kanssa ja laulaa loilottamalla täysillä.
Herrakerhon jälkeiset olotilat johtuvat pääsääntöisesti a) siitä että esimiehet antavat paljon tekemistä lisää ja sitä täytyy prosessoida b) siitä että kokoukset kestävät yleensä kauan ja niissä vatvotaan ja vatuloidaan vaikka mitä turhanaikaista eikä kunnon päätöksiä saa kiskotuksi esiin pihdeilläkään ja niitä asioita joita kannattaisi vatvoa ja vatuloida ei koskaan vatvota ja vatuloida, sekä c) siitä että kun yrittää rakentaa kokousmuistiota vatvonnan ja vatuloinnin perusteella ja myös d) siitä kun on työyhteisön ainoa nainen.
Uudesta Piällysmiähestä (UPM) tuli eilen pelkkä Piällysmiäs (PM), ja entisestä pelkästä Piällysmiähestä tuli satunnainen tuttava, mikä puolestaan teki minusta yllättäin firman pitkäaikaisimman työntekijän! (U)PM:ää ottaa jo valmiiksi päähän työterveyshoitajan työterveystarkastus - jonne muuten minäkin joudun kohta - ja olen viimeiset kolme päivää saanut kuulla jatkuvaa kuttuilua työpaikkakiusaamisesta. Tänään vetosin asemaani vanhimpana työntekijänä ja aloin vaatia nöyrempää asennetta ja kunnioitusta.
Parhaillaan alakerran neukkarissa on haastateltavana Uusi Työntekijä, jonka kanssa ilmeisesti sorvataan parhaillaan jo työsopimusta. (ja hyväthyttyset sentään, se on ihan maitoparta!) (minä en oo vanha, en todellakaan, enkä keski-ikäinen, vaikka ostinkin itselleni kaksi miniaaltovaasia lisää) (en ole!)

Koska eilen velloin kuitenkin jossain määrin herrakerhon jälkeisissä olotiloissa, tulin katsoneeksi muutaman minuutin BB:tä ja melkein jouduin siitäkin ikäkriisiin.
Mutta koska en ole vanha, enkä keski-ikäinen, ei ikäkriisiinkään varmaan ole mitään tarvetta, ja se että menee nukkumaan ennen kymmentä johtuu vain siitä että on niin väsynyt rankan päivän jälkeen eikä yhtään mistään muusta. Ja jos ne tyypit siellä bb-talossa nyt tuntuivatkin jotenkin epäitsenikäisiltä niin sekin johtui vain rankasta päivästä eikä yhtään mistään muusta.
Kyllä jämpti on niin!