kauhistus! Kuunnelma on jo melkein puolivälissä ja vasta nyt otan kahvit eteeni. Olen aamulla ollut yhdessä herraHakkaraisen kanssa päiväkodilla palaveeraamassa tyttöjen asioista. Enimmäkseen Isosiskon. Pikkusisko on niin raakile vielä ja petollisen söpö, joten hänen asioistaan ei juurikaan puhuttu. Paitsi että "pärjää hienosti" ja "on niin tomera" ja "singahtelee". Niinpä. Pikkusiskolla on puolen vuoden ikäero seuraavaan - ryhmän nuorin - eikä sitä juuri arjessa huomaa. Isosiskon papereihin saatiin jotain kasvun tavoitteita kirjattuakin, ja ihana että olimme päiväkotitädin kanssa yksimielisiä kaikkein tärkeimmistä asioista. Niin paljon kuin aamu-ulinat ottavatkin päähän, niiden annetaan vielä jatkua. Jos itkettää, niin itkettää. Vaikka se joka-aamuinen lasten irtiravistelu onkin aika rassaavaa, niin heidän puheistaan ja olemuksestaan tiedän, ettei heillä ole mitään hätää. He pärjäävät ja viihtyvät, ovat jopa onnellisia. Myös muita, tärkeitä tavoitteita kirjattiin. Hyvä niin.

Räpelsin maalivahtihanskamiehen materiaalin valmiimmaksi. Hänen pyynnöstään lisäsin oman(kin) nimeni tekijätietoihin. Vaikka oikeastaan en haluaisi. En koe tekstiä omakseni, siinä on ihan liikaa lauseenvastikkeita ja passiivimuotoja. Ehkä otan sen seuraavasta versiosta pois, ja väitän että koneessani on bugi, joka syrjii nimeäni?

Olen kehittänyt riippuvuussuhteen seuraaviin suun kautta nautittaviin asioihin:
valion appelsiinituoremehu (aamuin, päivin, illoin, öin)
rasvaton maustamaton jogurtti (aamuin, illoin)
läkerol dents caramel mint pastillit (päivin; verstaalla ruokailun jälkeen)
panadol zapp -särkylääkkeet (päänsärkypäivin)
vitamiinit (aamuin)
sol-olut (ei juoda juuri lainkaan, mutta sitä pitää olla jääkaapissa. Kaiken varalta;  mikä se vara on, en tiedä)
joku makee (illoin, lasten nukahdettua. Tällä hetkellä hopeatoffee)

Sain luetuksi Paholainen pukeutuu Pradaan. Mainio; nauroin sisäistä hytkyvää naurua liki puolet kirjasta. Herrakerho on silkkaa lastenleikkiä...kaikista viagraheitoistaan huolimatta. (huom. Piällysmiäs on aina enemmän kuin asiallinen! Mutta Joukossa tyhmyys tiivistyy.) (kuka on Jouko??)

Isoveli näytti aamupalalla breikkiketkutuksiaan. Minä tein perässä. Minusta tulisi kuulemma ihan hyvä taustatumppaaja.
Hyvä että on tulevaisuutta tanssinkin alalla...

Pikkusisko menee huomenna karsastuspolille. Olemme harjoitelleet kuvien katsomista - vaikka silti epäilen, ettei parivuotiaan näköä voida mitenkään saada luotettavasti tarkastettua. Joka tapauksessa, olemme harjoitelleet kuvien katsomista: "talo" "kuutio" "ympyreäs" ja "syrämiäs"

Hei - nyt on kotonakin laajakaista. Varokaa vain, kohta päivitän aamuin päivin illoin öin.