ajatukset polveilevat maanantaisateessa. Ei oikein selvää kiinnekohtaa. Täällä verstaallakin haahuilen hommasta toiseen, aloitan yhtä, heitän kesken ja siirryn seuraavaan, palaan takaisinpäin, huokailen, vääntelehdin. En pysty etenemään mitenkään lineaarisesti. Täytyisi kirjoittaa nettisivuille yksi juttu. Muista käydä kaupassa ja ostaa omenoita. Oletko jo tsekannut kaikki x-alueen asiat ja henkkarit? Pikkuhousut kaikki riekaleina, taitaa olla asiaa vaatekauppaan. Mitenkäs se puhelinliittymä, joko asia etenee? Missä on se moniste taustaksi nettitekstille? Täytyis laittaa se työhakemuskin, mutta se täytyy myös viedä henk.kohtaisesti. Tympeää. Hajanaista.

Ihanissa kiinnostava aihe: alkoholi.

**

Reissu Pikkusiskon kanssa oli onnistunut. Suosittelen Päivälehden museota ja sen herttaista Nalle Puh -näyttelyä! Siellä on "vaatavanisonallepuh".

Hmh, menen keittämään kahvit, jos vaikka sais vähän potkua tähän päivään.

 

**

myöhemmin. Tuli melkoista muhjua tuosta kahvista. Pelkkä nuuskaus sai kofeiinitutinat aikaan ja aikani ravisteltuani sain köntin tipahtamaan kupin pohjalle, kyllä se lusikalla lohkesi ihan näppärästi. Eipä tarvi enää torkkua.