remppa alkaa olla likipitäen loppusuoralla: viimeisestä käsiteltävästä huoneesta on nyt toinen seinä jo kertaalleen pintamaalattu, toinen seinä on vielä käsittelemätön.
Aika pitkällä siis ollaan, siinä mielessä.
Verhovaijeria lähden metsästelemään, oikein tukevaa sellaista, tilanjakajaksi.

Kohta on edessä enää porailu ja kaikkien tavaroiden paikoilleenjärjestelyurakka.
Se ei ole vähän se.

Värivalintoihimme olen enemmän kuin tyytyväinen: Sadolinin maailman värit -sarjasta löytyi kauniita sävyjä joka puolelle - meillä on linnassamme keniaa, havannaa ja tobagoa.
Varsinkin tobago näyttäisi onnistuneelta valinnalta: huoneeseen on muodostumassa ihana unenomainen maailma.
(harmillista etten jostain syystä pysty linkittämään maailman värit -kokoelmaan!)

*

Eilen oli ohjelmistossa monen muun asian lisäksi myös herrakerhoa. Arvelin etukäteen että kerhoilu on ohi vajaassa tunnissa, mutta kappas kummaa! Herrat iskivätkin pöytään yllätyskäden, ja istuimme kerhoamassa kolmatta tuntia, asia itse jäi luonnollisesti vieläkin puolitiehen.
Tilanne on kinkkinen kaikin puolin, ja vaikuttaa työkuvioihin verstaalla pitkälti ja pitkään.
En tiedä, miten itse suhtautuisin tilanteeseen. Enkä voi sillä vielä edes spekuloida, en uskalla edes tällaisessa pseudoanonyymissä tilassa.
Asia, joka vielä puoli vuotta sitten tuntui ainoalta oikealta ja ideaalilta ratkaisulta, alkoikin yhtäkkiä huolestuttaa minua kovasti.
Minäkö muutosvastarinnassa?

*

HraHakkarainen on ilmoittanut vievänsä lapset mökkeilemään. Ensin viikonlopuksi Pomppivien sukumökille. Sen jälkeen heti epämääräiseksi ajaksi lasten isoisovanhempien mökille.
Olen itseni kanssa ristiriidassa.
Ja miten ihmeessä saan aikani kulumaan?