näin aamuyöstä unta, että lintsasin töistä. Toiveuni?

Kaivelin eväät esille. Lapset ja hraHakkarainen olivat eilen hraHakkaraisen mamman luona visiitillä, mitä lie kissanristiäisiä siellä taas vietettiin. Joka tapauksessa, lapset ystävällisesti toivat minullekin maistiaisia synttäri-/muukemu-herkuista. Mammamaiseen tapaan minulle tuotiin voipaperiin käärittynä noin kolme neljännestä kahdenkymmenen hengen voileipäkakusta ja puolet tätskäristä. (Mamma on pullahiiri, syö makeat itse...)
Niinpä minulla on nyt eväänä voileipäkakkua (kapea siipale siitä kaikesta) ja tätskäriä (jätin kermavaahdot kotiin, en jaksanut kaapia niitä irti voipaperista)
Oudot mutta maukkaat eväät.

Tänään on muistettava:
ostaa Isoveljelle paita tulevan viikonlopun ihaniin romantillisiin juhliin
ostaa Isosiskolle sukkikset tulevan viikonlopun ihaniin romantillisiin juhliin
ostaa itselle sukkikset tulevan viikonlopun jne.
ostaa itselle rintsikat tulevan viikonlopun jne.
ottaa yhteyttä tulevan viikonlopun ihanien romantillisten juhlien päähenkilöön ja selvitettävä missä, miten ja milloin saan Pikkusiskon puvun Pikkusiskolle
hankkia lahja Isoveljen kaverin synttäreille
hankkia Isoveljelle asu kaverin naamiaishenkisille synttäreille. (Synttäreiden teemana on lempimusiikki, paikalle voi tulla kuulemma esim. hevimursuna tai loordina. Isoveli aiko olla Semmari: mikä ihanan tehokkaasti aivopesty lapsi!) (Miten pukeudutaan semmariksi?) (Miten pukeudutaan jos lempimusiikki on esim. charleston? En kyllä tiedä yhtään kahdeksanvuotiasta joka pitäisi charlestonista, mutta silti. Voisi se olla vaikka tangokin. Tai humppa)
Oliko vielä jotain?

En oikein tiedä odotanko viikonloppua, vaiko en. Tai tietysti odotan: ihanat romantilliset juhlat! Kuka voisi olla odottamatta? Muttakun.
Seuraavat neljä viikonloppua ovat aivan täynnä. On juhlia, töitä, tapaamisia. Paineet tulevissa viikonlopuissa ovat melkein yhtä stressaavia kuin työviikossa.
Tekisi mieleni jumiuttaa itseni johonkin perjantai-iltapäivään, sellaiseen hetkeen, että olen juuri tulossa kotiin hyvää tuulta ympärilleni syöksien, koko ihanan vapaan viikonlopun odotus edessäni. Nyt ne vapaat ihanat viikonloput ovat edessä vasta kuukauden päästä.

**

Pakko jatkaa työntekoa. Ei auta mikään.
Toivottavasti nakutteluohjelma toimii jo vihdoinkin - olen koko aamun yrittänyt saada pakollisia hoidettua, vaan ohjelma ei ole väleissä kanssani. Näyttää pelkkää blankoa ruutua. Vika lienee heissä, ei minussa.