sataa ja tuulee, onpa tosiaan kesä.

HraHakkarainen ilmoitti taas kerran vievänsä isovanhempansa mökille. Kuten näköjään täsmälleen vuosi sitten. Olen samaa mieltä edelleen, se on rikollista. HraHakkaraisen isovanhemmat ovat vanhoja ja jo kotioloissa pärjääminen vaatii vähintäänkin sisukkuutta ja ilmeisesti myös kaikenlaisia viritelmiä, joista ulkopuolisille ei edes kerrota.
Puolet suvusta ja kaikki sukuunkuulumattomat ovat sitä mieltä että päälle kasikymppisten huononäköisten, -jalkaisten ja itsepäisten vanhusten paikka ei ole saarimökissä jonne pääsee vain veneellä kun ensin on ajanut autolla kiemurtelevaa ja puomilla suljettua yksityistietä pitkin.
HraHakkarainen syyllistyy avunantoon tässä rikollisessa puuhassa kuskatessaan kiltisti joka vuosi mamman, pappan ja autolastillisen roinaa mökille.
Loppukesän vanhukset hurauttavat sinne omin neuvoin, ja sekös vasta rassaavaa onkin.
Kunpa siellä voisi piipahtaa nopeasti katsomassa että kaikki on kunnossa, viemässä tavaraa, auttelemassa tarvittaessa! (hraHakkarainen visiteeraa kotioloissa isovanhemmillaan vähintään kerran viikossa)
Samaa rikollisuutta on näköjään tapahtunut myös kaksi vuotta sitten.
Ja kolme vuotta sitten (en viitsi linkittää, tarinan juoni on täsmälleen sama).
Tylsintä mökkitouhussa on ehkä kuitenkin se, että meitä kaivataan sinne vieraiksi tämän tästä, mutta sinne ei voi mennä päiväseltään, koska pappan jalat eivät kestä venematkaa. Siellä pitäisi aina yöpyä, ja se taas ei kaikkia (minua) ihan niin kovasti innosta. Eikä siellä oikein ole tilaakaan, ainakaan koko viisikolle yhdellä kertaa.
En vaan ole mökkeilyihmisiä.

Olen muuten blogannut neljä vuotta. 

*

Menivät sitten huomisen suunnitelmat vähän uusiksi, pitää kehitellä sijoituspaikkoja lapsille.
Töitä huomenna illalla ja koko viikonlopuksi.