viikonloppu melkein käsillä, onneksi.
Olin suunnitellut pitäväni maanantaina HSL:ää kaikenlaisten terveydenhoidollisten toimenpiteiden takia, mutta tänään totesin että täytyy perua mokoma stressilomapäivä. Tulen sittenkin verstaalle kököttelemään toimenpiteiden väliajaksi, ja yritän saada edes jotain rakentavaa aikaan.
Voi miten olinkaan odottanut sitä ylimääräistä vapaata!
No, täytynee kanavoida odotus pääsiäisen odotukseen.

*

Typykät olivat eilen tekemässä pääsiäisaskarteluja samalla kun itse olin omissa harrastuksissani. Pikkusisko oli kuulemma ollut erityisen luovalla tuulella ja tehnyt huiskista vain suunnilleen tiun verran koristeltuja pääsiäismunia. Jopa lastenhoitajaharjoittelija, joka oli ollut askarteluja ohjaamassa, näytti hitusen voipuneelta moisessa luovuuden voimien jyllerryksessä.

*

Kuivausrumpu lähti söpöjen poikien kanssa lataamolle. Kylppäristä tuli yhtäkkiä valoisa ja avara. Aloin ihan oikeasti harkita koneesta luopumista, turhakehan se oikeastaan on.
Vaikkakin kyllä aika mukavasti pyykkihuoltoa helpottava turhake.
Toisaalta, kun taktisesti menee tosi aikaisin illalla nukkumaan, silloin kun pesukone vielä käy, hoituu pyykkihuolto ihan kotoisin miesvoiminkin. Ei sekään liian vaikeata ole.

*