verstaalla, kuten aina, ja kaffepaussilla.
Työviikko on alkanut, Isoveljellä koulu ja kimuleilla päiväkoti. Täällä verstaalla vuodenvaihde teettää normaalia toimintakertomus-ja-tilastointi-ruuhkaa johon päälle tulee häröily uuden ja jostain omituisesta syystä kovin hankalasti hallittavan asian kanssa.

Pikkusisko täytti viikonloppuna neljä. Neljä! Neljä!!
Päätimme tosin, että juhlia vietetään vasta myöhemmin tässä kuussa, nyt viikonloppuna söimme perheen kesken kakkua ja löysimme aivan sattumalta sulovilenmäisesti alennuksesta Pikkusiskon syntymäpäivälahjan. "Tää taitaa olla vähän keskinkertaista" (ja keskiluokkaista) - mutta silti, näissä tuotteissa on monia jotka miellyttävät silmääni (ja saavat kukkaroni voihkimaan).
Koska Pikkusisko on Pikkusisko ja hallitsee täydellisesti kenen tahansa kieputtamisen pikkusormensa ympärille, kyyneleisin silmin ja mutruhuulin kummisedälle - Pomppivalle sovinistille - esitetty syntymäpäivälahjatoivomus tuotti sekin tuloksen. Kaikesta vastustuksestamme huolimatta kimuli sai lahjaksi myös tällaisen.
Ja koska Pikkusisko on Pikkusisko ja hallitsee täydellisesti kenen tahansa kieputtamisen pikkusormensa ympärille, on hänellä myös yksi kummisetä aiempaa enemmän.
Mikä ihme siinä kimulissa on? Vai pitäisikö kysyä, mikä ihme tämän maailman miehiä vaivaa, kun ne ovat aivan polvillaan tämän tättähäärän edessä?
Pikkusisko ehti lisäksi toivoa Pomppivalta Sovinistilta myös hevosta, akvaariota ja pientä delfiiniä, suklaata, vaatteita, ja tusinoittain leluja.
Odotan kauhulla.

**

Olen pohdiskellut, pystyisinkö omin nokkineni harjoittamaan html-taitoja? Tuttava pyysi tekemään itselleen kotisivut.
Pelottavaa, kun en ole mitään sellaista koskaan edes yrittänyt tehdä, saati että minulla olisi aavistustakaan kuinka niitä siirrellään paikasta toiseen ja miten päivittäminen hoituu, jos minä ne väsään jollain editorilla. Kotikoneella on sellainen hienonpuoleinen ja selkeältä vaikuttava editori, mutta onko se yhteensopiva normaalien laajakaistaliittymien systeemien kanssa? Pitäisikö käyttää ennemmin vapaissa jakelussa olevia vai yrittää hooteeämällätä ihan itse?
Tutkailin hetken jotain opasta ja muutamia vuodatuksen pohjakoodeja, idea vaikuttaa aika käsitettävältä, mutta mitä lienee todellisuus?
Missä niitä sivuja voi testata ennen kuin ne laittaa julkiseen levitykseen?
Mistä tämä ihminen on edes saanut päähänsä että minä sellaista osaisin ja mitä kehtaa pyytää vaivanpalkkaa?
Ja miksi ihmeessä kirjoittelen tänne, kun kaffe on loppunut kupista aikoja sitten ja muutakin tekemistä varmaan olisi?
Tuleeko minusta nörttinikkari? (kieltämättä houkutteleva vaihtoehto...)

**

Kävin tänään Pikkusiskon kanssa nelivuotis (!!)neuvolassa ja eilen oltiin koko porukka uimassa.

Ja nyt tää rupee taas työnteeskentelemiseen