upm on maailmalla rentoutumassa. Minä olen töissä rentoutumassa, tai sitten en.
Meille tuotiin uusi kopiokone, vasta kun ehdin vanhan kanssa jonkinlaisiin väleihin. Ja tää on sit hieno! Se skannaa ja faksaa ja tanssii vissiin jenkkaa polkkaa ja valssia siinä samassa.
Sellainen lipevä myyntimies antoi alkukoulutuksen aparaatin käsittelyssä, ja käski kalustaa verstaan uusiksi, että tarvittaessa pääsen penkomaan koneen uumenia.
Kiitos ei.

*

Eilisillan herrakerho vei voimat tyystin: kun pääsin kotiin, mietin otanko tuhdin paukun buranaa vaiko konjakkia. Päädyin buranaan.
Kudoin vimmaisesti kolme varttia saadakseni aivot nolla-asentoon ja haparoin sen jälkeen puolitokkurassa nukkumaan.
Valvoin yöllä työ- ja kotiasioita pohtien.
Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että ylenmääräinen testosteroni työpaikan ilmapiirissä aiheuttaa minussa kutomusaddiktion.
No toisaalta, paljon pahempiakin addiktioita voisi ihmisellä olla.
esim. postimerkkeily. (se on jotenkin epäadekvaatti harrastus!)

Harrastuksista tulikin mieleeni nurja suhtautumiseni partiolaistoimintaan. Sekin on jotenkin epäadekvaatti laji ihmiselle.
Kaikki partiolaiset (paitsi ehkä yksi; terve vaan Kuris!) jotka olen elämässäni tuntenut, ovat olleet jotenkin merkillisiä. Ainakin puolenkymmentä sellaista tiedän, jotka metsäleireillä olivat aina täydessä tällingissä, tukka tupeerattuna ja sentin kerros puuteria nassussa. Luokkaretkillä kaikki partiolaiset istuivat aina bussin takapenkissä ja loilottivat täyttäkurkkua salaisia partiolaislauluja ja leikkivät salaisia partiolaiskäsileikkejä ja kutsuivat toisiaan oudoilla salaisilla partiolaisnimillä ja olivat niin ollakseen ja hihittivät kamalasti kun muut katsoivat.
Ja kaikki aikuispartiolaiset vasta outoja ovatkin.
Enkä ole kade. Yhtään. Olen vaan nähnyt niitä niin paljon.
Mutta vähän huolestuttaa kun partiolaiset ovat indoktrinoineet Isosiskon joka on lähdössä koko tulevaksi viikonlopuksi leireilemään.
Mistä edes tempaisen sille makuupussin?
Miksi niiden edes on pakko keksiä toisilleen sellaiset oudot nimet? (Räkä, Pätmän, Viuhkis?!) Ihme salaseurailua.

*

koko aamu meni hukkaan kopiokonetohinoissa.

*

tuleva viikonloppu ahistaa jo nyt, liikaa töitä ja organisoitavaa. Ei ehdi tehdä mitään kivaa.