hiljaisempi päivä verstaalla, työ2:n palaveri iltapäivemmällä.

Rakastuin uusiin bambuisiin sukkapuikkoihini ja neuloanitkuttelin yhden sukan valmiiksi. Nyt ei puutu kuin pari siltä...
kovin tarkkaan en suosittele sukkaa katsomaan, enkä ainakaan vertaamaan alkuperäiseen ohjeeseen.
Sukka sopii jalkaan, joten ei asiasta sen enempää.

Kävimme tyttöjen kanssa illansuussa pulkkailemassa, Isoveli takkusi kotitehtäviensä kanssa.
Kaikilla lapsillamme on sama ongelma: jos ollaan pulkkamäessä, on mäen päälle pyrittävä aivan ehdottomasti kaikkein jyrkimmästä ja liukkaimmasta kohdasta.
Ja jos ylöskiipeäminen ei jostain omituisesta syystä onnistu, lysähdetään mäen juurelle kiljumaan ja vuodattamaan krokotiilinkyyneleitä.
Seurasimme hraHakkaraisen kanssa kauempaa, kun Pikkusisko yritti kiivetä mäkeen jäisestä kohdasta, kahden ison kiven välistä. Se että pulkka jumitti kivien väliin ja nykäisi tytön yhä uudelleen kumoon, oli vain murto-osa kiipeämistä seuranneesta hepulista.
Ihan selvästi se oli äidin ja isän vika, kun mäki ei tasoittunut.

Tyttöjen mielestä on aivan ylivetohauskaa, kun me hraHakkaraisen kanssa vedämme heitä pulkassa ja yritämme suistaa toinen toisiamme ojaan. "Juokse äiti!" kiljuu Pikkusisko ja soutaa tassuillaan tahtia pulkalle.

Tälle aamulle ropisi roppakaupalla miinuspisteitä kehnon äidin äänestykseen: Isosisko toi eilen koulusta lapun, jossa kerrottiin metsäretkestä ja muistutettiin eväistä.
Arvatkaas, muistinko asian vasta kun olimme jo lähteneet kotoa?
Niinpä.

Olen tylsä ja talviuninen. Puolen aamua pudottelin tavaroita käsistäni ja yritin heräillä. Kun vihdoin heräsin, aloin palella.
UPM ilmoitti, että aikoo lähteä etelän lämpöön lähiviikkoina.

Pakko valmistautua kokoukseen.