pyöräilin aamulla töihin. Matkalla keksin loistavat kiitoskukkaset sekä Isoveljen opelle että kimuleiden päiväkotiin. Jotenkin ajatus suklaarasiasta tai ruususta tai jostain sellaisesta tuntui uskomattoman pliisulta ja laimealta, mutta tämä sopii kuin sormenpää napaan. (ja budjettiin)
Osasyyllisenä tähän lahjaan on myös Isoveli, joka on koulussa uskonnontunnilla saanut opetusta diakoniassa ja ilmoitti että sitten kun "kun mulla on miljoona ja olen iso ja rikas joku professori, niin annan puolet aina hyväntekeväisyyteen. Ja estän ilmaston lämpenemistä"
Idealismia? Toki, mutta myös herätys sisäiselle idealistilleni: oletko hengissäkään enää? Leivänsyrjässä räpistely vie liian herkästi ajatukset liian omakeskeiseksi, liian pienellä pyöriväksi.
Vähällä ja pienellä voi tehdä edes oman osuutensa verran.
Harmittelen aina ja toistuvasti sitä, etten, ettemme me, taloudellisesti pysty ruokkimaan itseämme reilulla luomuruualla, että kuluttamisessa vastuullisuus on liian usein työnnettävä taloudellisten tekijöiden takia syrjään.

Työkuviot eivät ole vielä selkiytyneet. Piällysmiähellä on koko aamun ollut vieraita, ja täällä on parannettu maailmaa monin miehisin voimin.
Itseksein hekumoin kun viimeaikaiset tiedottamisyritykseni ovat tuottaneet kelpo hedelmää. Päivitin ohimennen mediaseurantamappini ja medialistani ja hykertelin tyytyväisenä.
Palstantäytettä. Mutta kuitenkin.
Yritän olla ajattelematta muuttuvaa työnkuvaa: enhän tiedä mitä herrakerho on pääni menoksi kaavaillut. En hämmästyisi yhtään, jos työ muuttuisi vastuullisemmaksi, jos saisin lisää tehtäviä. Mutta en kyllä hämmmästyisi sitäkään, jos herrakerho olisi keksinyt perustaa nimissäni siivouspalvelun lähitienoiden toimistoille. Mitä tahansa voi tapahtua, kun neuvottelukumppanina on vihoviimeinen Majava.

kirjoittaminen takkuaa. Työmatkalla suunnittelin hienon 2do listan, mutta nyt en muista mitä siihen piti kirjoittaa. Paitsi nämä.
MA: 2xkirjasto (lähi ja pää)
TI: kauppa ja jotain muuta
KE: kokous illalla, leipominen torstaita varten
TO: tapaaminen töiden jälkeen teksti-asiassa, illalla poikien kotipeli ja buffetti
PE: jotain ja jotain
HANKINNAT: aurinkorasvaa, aurinkohattu (kesää varten!), jotain, jotain ja jotain kotipelin buffettia varten ja vaihtokassa. Ja jotain (kai vaatetta)
Ai niin: tiistaiksi pitää varata Isoveljelle eväät. Ja tiistaina on tytöillä retkipäivä.
Ei hyvä. Kuka nämä muistaa jossen minä?

  608507.jpg

valmiina tämän viikon seikkailuihin