voihan vitsh! Olin hammaslääkärissä, ja koska olen arkajalkojen kuningatar, hammaslääkärikammoinen ja muutenkin vaivalloinen ihminen, on nyt puoli päätä puuduksissa. Ja shuushsha shuhishee. Päässä alkoi tietysti juilia, mutta en uskalla edes yrittää särkylääkkeen ottamista ihan vielä.
Miksi hammaslääkärireissujen jäljiltä käsiin jää sellainen kumihanskojen haju? Tämä hammaslekuri ei kätellyt, enkä taatusti ronkkinut itse omaa kitaani.

Isoveljellä oli valtaisa kriisi: ippekerho tekee tänään retken lähikoulun ippekerhoon, siellä on halloween-disko. Ja tosimiehethän eivät tanssi (paitsi breikkiä, ja sitäkin koska äiti pakottaa käymään lukuvuoden loppuun...)
Kriisi laukesi, kun selitin, että kyseessä on luultavasti jumppasali, missä on vähän valot himmennetty ja pojat riehuvat ympäriinsä hikipäässä, ja sitten syödään yhdessä herkkuja.
"Mitäs tytöt sitten tekevät", kysyi näsäviisas pikkujäppinen. Enpä tiedä poikaseni, koska diskoja ei oltu vielä keksitty silloin kun äiti oli ekaluokalla.
Riehumismahdollisuutta hetken harkittuaan poika päätti lähteä diskoilemaan.

Lapset järjestivät eilen taas mielenosoituksen. Isoveli halusi kovasti katsoa Muppeteja dvd:ltä, niiden huumori jysähtää häneen kuin leka päähän. Eteeni työnnettiin paperi, jossa luki "mapit sou joopa" Minä vastasin "eipä", seuraava vaatimus oli "ruuokaa", johon vastasin "joo". Iltapalan jälkeen katselimme sopuisasti yhden jakson.

**
Täytynee raahatutua hakemaan kimuleita kotiin. Mieluiten kömpisin sänkyyn nukkumaan pois puudutusta ja yleistä pahaamieltä. Aina tällaisten lääkärireissujen jälkeen tulee vähän apea olo, sellainen turha ja tuhruinen itsesääli.

Ensi viikolla luvassa koulun vanhempainvartti ja muuta yleistä säätämistä. Pohdin, osaisinkohan maalata vanhan nukkekotini sisäpuolelta vähän modernimmaksi ja vaikka vähän Peppi-henkiseksi. Viime päivinä on postin mukana tipahdellut lelukovastoja useampia ja Isosisko on jatkuvasti pysähtynyt katselemaan Pepin taloa, suositushinta 49€. Meillä on ihan toimiva nukkekoti, jota voisi maalaamalla vähän tuunata. Vedänkö sudilla vai pitääkö olla tela?