Pikkusisko on sairaana.
Tai ei.
Eilen illalla olo oli kurja ja mittariin saatiin oikein kuumettakin. Tänään neiti Aropupu näyttää olevan täysissä sielun ja ruumiin voimissa.
Minä kävin nakuttelemassa aamun pakolliset, rymistin hetki sitten kotiin ja vapautin HraHakkaraisen villiin luontoon. Muutaman tunnin päästä toistamme kuvion päinvastaisena.
Ja ilta menee herrakerhon koulutuksessa.
Onko siinä jotain ristiriitaa, että osallistuu koulutukseen opiskelijapuolella ja kuitenkin ennen koulutuksen alkua työstää vielä kuumeisesti materiaalia koulutusta varten?

*
Kävimme eilen illalla isojen kanssa uimassa. Pikkusisko jäi kotiin potemaan. Olikin ihan mukavaa häärätä vaihteeksi niin, vain isojen kesken: huomaa niissäkin taas ihan eri piirteitä.
Isoveli oli jo altaassa kun me Isosiskon kanssa tulimme vasta suihkusta. Oikein ällistyin naperon touhukasta uimataitoa. Jotain on selvästi auennut tämän talven aikana, jonkinlaista rohkeutta on tullut taas lisää.

*
Työ nyppii henkisesti: nakuttelu vie kaikki ajatukset ja kaiken energian. Koko ajan sellainen olo, että jotain tärkeää on tekemättä, keskeneräisenä tai unohtuneena. Raivostuttava tunne.
Yritän muistaa jatkuvasti selata sähköposteja taaksepäin ja kansioida niitä, mutta kaikki aika menee siihen että saan ne päivänpolttavimmat hoidettua.
Työ2 on aivan retuperällä.
Ja silti tunnen tekeväni töitä ahkerasti ja keskittyneesti, aamusta iltaan asti.
Oliko tämä sama urakka viime vuonna yhtä työllistävä, vai suhtaudunko siihen jostain syystä eri tavalla tänä vuonna?