viikonloppuna keittiöremontti nytkähti miniaskeleen eteenpäin: päätimme tilata kalusteet. Nyt pitäisi sopia päivä, jolloin mittamies tulee meille, itse ajattelin vielä kerran käydä arpomasa värit kohdalleen. Se päättäminen on niin vaikeaa. Entä jos juuri kun päätös on tehty, alkaakin tuntua siltä, että joku toinen tyyli olisi kuitenkin parempi?
Tällä hetkellä tiukkaa vääntöä käydään välimerishenkisen pastakeittiön ja ilmavan funkkishengen välillä. Pastakeittiö johtaa spaghetin mitalla. (onko kaapiston väri vaalea vai vaaleampi? onko taso puiseva vai vaaleanpuiseva? mikä on seinälaatan tyyli ja väri - ensimmäinen intuitiivinen valintani on arvatenkin malliston arvokkaimmasta päästä?)

Pikkusisko pääsi sunnuntaina ensimmäistä kertaa elämässään tekemään tuttavuutta karaokelaitteiston kanssa. Perheeseemme sikisi tuossa tuokiossa karaokekuningatar.
Samassa tilassa karaokelaitteiston kanssa paistettiin paksun käryn saattelemana makkaraa, ja tietysti palohälytin pärähti soimaan.
Pikkusisko valitsi tyynesti seuraavan kappaleen, puristi mikkiä kaksin käsin ja antoi tulla sydämensä kyllyydestä. Palohälytyksestä ja paikalle pärähtäneestä palomiehestä huolimatta. (siitä näkee, että kyseessä on lapsi. aikuinen nainen katsoo aina palomiehiä.)

Kikkaratukkainen karaokekuningattareni tirkistelee maailmaa puolentoista silmän voimin. Toinen näköelin on puoleksi ummessa, kotipihassa tapahtuneen yhteentörmäyksen seurauksena. Otsa raapaleina, lievää aivotärähdysoiretta.