Joskus kauan kauan sitten, silloin kun olen tehnyt ensimmäisiä retkiäni hömpän ihastuttavaan maailmaan, luin minua puhutelleen sinkkustoorin. Sen on täytynyt olla ennen Bridget Jonesia, ja kirjan on täytynyt olla sinkkuromskubuumin ensimmäisiä. Olen vuosia yrittänyt löytää kirjaa lukeakseni sen uudelleen. Kirja on suomennettu joskus -90-luvun puolivälin tietämillä, ennen vuotta -98.
Se on kaksiääninen, eli kertojina ovat vuorotellen tyttö ja poika, jotka tietysti tarinan lopussa saavat toisensa. Erikoista tarinassa oli se, että he olivat vanhastaan ystäviä, mutta vasta seurustelusuhteessa paljastui, että jompikumpi osapuolista harrasti (voiko niin sanoa?) wiccalaisuutta, ja jollen väärin muista, se oli yksi suhteen muodostumisen kipupisteitä.

En muista kirjailijaa - mutta ehkä sukunimi oli aakkosten alkupäässä, en kirjan ulkonäköä, en nimeä. Amerikan ihmemaahan se muistaakseni sijoittui.
Olen aivan nääntymykseen asti yrittänyt haravoida kirjaston hyllyjä ja tietokantoja tarinan löytääkseni, mutta en kertakaikkiaan etene.
APUA!