hiljaista on.
Olen napakasti tehnyt päivitysperjantain pakolliset päivitykset, nyt suunnittelen aikaista kirmaamista vapaalle. Ajattelin kävellä kotiin. Työ2:n pomo heitti minut aamulla verstaalle, joten Nopeahuoli on kotona, ja kurkku yhtä köräinen kuin eilenkin.

Hanskamies kävi "ihan pikaisesti vaan moi", ennätysnopeasti itse asiassa: alle tunnin, kaksi kahvikupillista ja yksi munkkipossu.

Onnistuin myös purskauttamaan pihalle työ2:n liittyvät turhaumani, kun kerran sellaiselle oli varattu aikaa, esitin muutaman rakentavan kommentin, ja jos hyvin käy, pääsen ehkä turhaumistani eroon. Yhden tylsän työn, jossa sentään on jotain valoisia tulevaisuusnäkymiä - sen sentään sietää, mutta kaksi tylsää on jo melkein liikaa.

Olen myös parantanut maailmaa yhden herrakerholaisen kanssa. Taktisesti ovela veto - työsopimukseni on maanantaisen herrakerhon puheenaiheena. Toivottavasti homma sujuu minulle myönteisessä valossa: saan palkankorotuksen (!!), pääsen toivomaani lisäkoulutukseen ja kukaties saan jännittäviä tehtäviäkin... elättelen salaisia toiveita että jossain vaiheessa minut head-huntattaisiin johonkin hohdokkaaseen työhön. Tai että herrakerholaisen muuttuisivat hohdokkaiksi.
Tai että edes minusta tulisi hohdokas.
Tai jotain hohtelisi joskus jossain lähituntumassa. Edes älyn valo, jos ei mitään muuta.

*

Tuuli näyttää kylmältä. Taidan pistää hiljalleen puljun ovet kiinni ja lähden taapertamaan kotikonnuille päin.