maanantaiaamussa: ensin näytti pilviseltä ja sateiselta, nyt paistaa aurinko.

Viikonloppu on mennyt ihan liian nopeasti. Sunnuntai meni herrakerhon kanssa töitä tehdessä (yeaargh!), lauantai synttäreitä vietellessä (ei kumminkaan omia). Siinäpä se sitten. Olin ajatellut, että kevennän tänään ja jätän tulematta töihin - eilisestä kertyi kyllä tunteja - mutta tulin kuitenkin hetkeksi istumaan tänne ja nakuttelemaan. Tai olisin nakutellut jos sähköposti olisi toiminut. Mikä lie linjamyhkyrä taas kerran, en päässyt posteilleni kuitenkaan. Eikä sitten ole nakuteltavaakaan...

Kaikki ajatukset pakenivat kertaheitolla nyt, kun yritin oikein kirjoittamalla kirjoittaa - vika on varmaan siinä, että ajankohta on väärä ja eväät puuttuvat. Päivemmällä on hammaslääkäri (hyi ja kauh!) sen takia ilman evästystä liikenteessä.

Parempi jatkaa joskus toiste, kun on jotain sanottavaa. Kuka tällaista tyhjänjauhamista jaksaa?

**

jatko-osa
Huomasin, että lehmäbaletti on herättänyt ansaittua kiinnostusta. Nykyään siitä on olemassa myös edistyneempien versio - norsutanssi /-baletti. Tuoreimman tiedon mukaan ryhmät kokoontuvat "maanantaina" (tänään?) joko meidän olkkarin keltakukkaisella matolla tai lastenhuoneen lattialla, tyhjässä tilassa. Hörselömekko ja kruunu pitää olla, muuten ei pääse. Ja aika paljon pyöritään ja heilutellaan käsiä.