olen käyttänyt ison osan kaffepaussistani nauramalla ihan rätkänä tätä. Valitettavasti en keksinyt, miten linkitetään videoon: Euroviisutunnelmaa HKL:n bussissa.
Siinä on sitä jotain!

Eilen vietettiin naperoiden synttäri-lastenkutsut (lastensynttärikutsut? lastenkutsu-synttärit?). Vielä tuntia ennen juhlan alkua näytti toivottoman sateiselta ja uhkaavan pilviseltä. En tiennyt, pitäisikö etsiä juhlakamppeet kasaan, vai olisiko kannattanut luovuttaa suosiolla - laiskasti kuitenkin kokoilin tavaroita ja taivas alkoi hiljalleen kirkastua. Mitä isommaksi juhlatavarakasa eteisessä kävi, sitä kirkkaammaksi taivas tuli. Ja samassa tahdissa kasvoivat kierrokset myös lapsiosastossa.
Pikkusisko jäi hyvillä mielin ulkoiluttamaan tätiään ja tädin koiraa ja me isot intiaanit suuntasimme ensin pihalle ja sieltä lähimetsään. (siltikin, vaikka naapuripihan huru-ukko tuli selittämään kuinka monta isoa kyytä hän oli juuri nähnyt metsässä)
Isolle tasaiselle kalliolle pystytimme inkkarileirin (kaksi ihan tavallista telttaa ja viltin, jolla eväät) - eikä meitä aikuisia sen jälkeen juurikaan tarvittu. Kekkerit loppuivat juuri sopivasti siinä vaiheessa kun vauhti alkoi olla hillitön - intiaaniseurue palasi sivistykseen imeskellen nautinnollisesti karkkihelminauhoja.
Ainakin meille aikuisille jäi hyvä mieli. Toivottavasti myös vieraat viihtyivät!
Tulevinakin vuosina voi ihan hyvin suunnitella ulkojuhlia: ei tarvitse stressata omaisuutensa (mm. antiikkiset käsinsolmitut matot, ming-vaasit, jne), naapureidensa (kuuro alakerta, puhumaton yläkerta) tai itsensä (heikot hermot, alikehittynyt siivouskyky) puolesta.
Käyttämättä jäi vielä kasvovärejä, twist-naru, kampausvehkeitä tytöille, saippuakuplapulloista osa...

*

Piällysmiäskin tekemällä teki tekemistä tälle päivälle - pääsen siis kohta jatkamaan turhaakin turhempaa, mutta työllistävää, nakuttelua. Työssäkäyminen on huomattavasti mukavampaa, kun on töitä.

Isoveljen koululla on huomenna avointen ovien päivä ja kevätjuhla. Tyttöjen päiväkodilla taas on äitienpäiväkahvitus. Vietän siis huomisen sangen pedagoomillisissa merkeissä, lasteni kasvatusympäristöä observoiden. HraH-polo on tentissä huomenna.