ja kuten aina arkena, terveisiä vaan verstaalta! Tohinaa riittää, herrakerho pitää työnsyrjässä kiinni ja tänään on työ2:nkin osalta oikein kunnolla järjesteltävää. Tässähän se päivä menee...

Työ2:n tarkistettu tuntimäärä kolautti tilille tarkistetun palkan. Pientä värinää polvissa: mitenkäs nyt suu pannaan, kun rahaa tulee selvästi aiempaa vähemmän?
Niin tai näin: mieluummin otan vähemmän rahaa ja paremman mielen. Olen nimittäin moninkerroin virkeämpi, iloisempi ja työhöni motivoituneempi kuin kertaakaan viime keväänä.
Ja se jos mikä painaa vaa'assa.
Ei sillä niin väliä, jos töissä olen tylsä, väsynyt ja kurja, mutta sillä on paljonkin väliä, jos olen samanlainen kotonakin.
Olkoonkin sitten rahapuoli vähän heikompi. Ehkä näin toteutan sitä kaikenkarvaisista tyttökirjoista tuttua kaavaa: köyhät ovat onnellisempia kuin rikkaat.

*

Eilen palloiltiin tyttöjen kanssa. Kaikki viime kerralla olleet tytöt tulivat tänäänkin, ja lisäksi vielä yksi uusi. Typyköiden jalkapallojoukkueen etninen enemmistö on ei-suomalainen, mutta kaikki osaavat hihittää. Ja valmentajaakin nauratti kimuleiden tohotus kentällä.

Tänään Isosisko on menossa partioon.

*

Vettä sataa, tuntuu jo syksyiseltä.

Tänäkään vuonna ei tarvitse seurata tätä, riittää kun seuraa tätä.

*

Täytyy keskittyä Työ2:n iltavalmisteluihin. Jotain puuttuu vielä, aivan varmasti...mutta mitä?