Viikonloppu on ohi. Lauantaina haljuilin koko päivän koulutuksessa. Koko päivän oli sellainen olo, että heilun aivan reunalla. Kun tulin kotiin, olin aivan rikki-poikki-ryytynyt ja ketkahdin sohvalle keräilemään palasiani. Viime viikkojen stressireaktiota jälkikäteen, veikkaisin.
Naperot kömpivät päälle ja kainaloon ja viereen, katseltiin luontodokkaria. Pikkuhiljaa saavutin tasapainoani. Yömyöhällä hyvät keskustelut herraHakkaraisen kanssa.

Sunnuntaina kotipäivä. Aamupäivällä käytiin vähän pihalla melskaamassa, ruuan jälkeen herraHakkarainen vetäytyi nukuttamaan Pikkusiskoa ja minä oikaisin sohvalle - ja nukahdin! Heräsin kuivauskoneen uilutukseen. HerraHakkarainen lähti kuntoilemaan ja minä jäin muksujen kanssa: isot pelasivat tietokoneella - ja minä sen jälkeen lupaukseni mukaisesti jäljitin Isoveljelle sopivia pelejä netistä. Askartelimme yhdessä oman sanomalehden - Pikkusisko oli väsynyt ja nälkäinen ja riehaantui aivan hirmuisesti leikkaamisesta ja liimaamisesta. Kimuli hyppeli turhautumistasajalkaa ja liimasi niin, että epäilin koko tytön kohta katoavan tahmaisen lehtisilpun alle. Päivän päätteeksi kävin sauvomassa pienen lenkin. Mieli olisi tehnyt pidempäänkin tepsutteluun, mutta solidaarisuudesta iltapuuhia kohtaan palasin nukuttamaan lapsia.

Sekopäisen touhukas viikko edessä. Kokouksia, lapsilla lastenkutsuja, iltatöitä, lääkärireissu loppuviikosta...melkoista jonkkausta taas, että saa kaikki pallot pysymään ilmassa.

Viikonlopun plussat
+ koulutusjuttu loppui. Se ei vastannut odotuksiani ja harvasta kokoontumistahdista huolimatta söi energiaani jatkuvan vastahankaisuuteni takia.
+ herkuttelimme yhdessä ihan tavallisella ruualla. Muistin sanoa ääneen, että on ihana istua yhdessä ja herkutella
+ kävin edes pienellä lenkillä
+ jaksoin koota Isoveljelle sopivien pelien linkkilistan. Poika testasi muutamat pelit ja oli niihin tyytyväinen
+ spontaani yhteinen höpöhöpöaskartelu vailla mitään sen kummempia tavoitteita
+ aurinko näkyi sunnuntaina. Oltiin ulkona. En kieltänyt Pikkusiskoa pomppimasta vesilätäkössä ilman kurahousuja.
Ei mitään suuria kohokohtia. Kai tämä oli hyvä viikonloppu. Kai tämä alavire kohta loppuu.

**

voi räkä! Vuodatus on jumeksessa. Suorilla osoitteilla ei pääse - tulin itse blogilistan kautta. Miten nyt mahtaa käydä Isoveljen, jolla on hieno pelien linkkilista suorassa yksityisessä blogiosoitteessa? Voin kuvitella pienen pojan pettymyksen.
Sinne ei pääse kuin suoralla osoitteella.
voi räkä!