jumi jatkuu, ja sekös ottaa päähän.

Kopiomasiina on sylkenyt sisuksistaan jo arkkikaupalla sälää ja roipetta, joten työjumi on sentään nitkahtanut aavistuksenomaisen askeleen eteenpäin.

Naperot ovat kyllästyneet (!) lomailuun. Laahasin lauman eilen lähiuimahalliin räpiköimään.
Huomenissa vietän minäkin säälittävän lomapäivän, teemana kauhukolmikon siistiminen. Olen varannut koko lapsikatraalle ajan kuontalon kerintään. Pikkusisko haluaa "nellikiharat", Isosisko kiharat muuten vain ja Isoveli pitkät hiukset. Lapsilla on ilmeisen vankkumaton usko siihen, että kampaaja vetää heidän päidensä sisuksista metrikaupalla sinne kätkettyä hiusta. (sen lisäksi Isoveli on ilmeisesti autuaan tietämätön isänsä konservatiivisesta poikatukkamausta)
Parin viikon päästä minulla on edessä työseminaari, jonne koko lauma hraH mukaanlukien on lähdössä minua tsemppaamaan. Eikä sinne voi millään viedä mokomia metsäläisiä! (Isoveljen pää suorastaan huutaa että äiti leikkaa tukkaani ja vieläpä tylsillä saksilla)

*

Muistin aamulla, että lukaisin viikonloppuna myös Barack Obaman Unelmia isältäni. Pidin, luin kovalla tohinalla. Ja olen samaa mieltä kuin linkin takaa löytyvä arvostelu.