ja taas on maanantai! Muutama hassu työpäivä jäljellä ennen lomakautta, pitäisi sinnitellä ja olla kovasti paljon ahkera.

Viikonloppu tuli ja meni, aika erilaisissa merkeissä kuin kuvittelin. Haaveissa oli parisuhdelaatuaikaa ja toteutuma...no - sinnepäin.

Lauantaina olimme naisporukalla ensin harrastamassa ja sen jälkeen yhdessä syömässä. Hauskaa oli, nauru maistui ja nautin tosissani kikattelusta - pääsääntöisesti kun nämä kuvioni tahtovat olla kovasti herravaltaisia. 
Tarkoitukseni oli illan päätteeksi lyöttäytyä hraHakkaraisen ja "poikaystäväni" Pomppivan Sovinistin seuraan ja kohmuta sitten yhdessä kotiin. Päänsärky päätti toisin: ilta loppui aikaisin ja ensimmäiset havainnot hraHakkaraisesta ajoittuvat pikemminkin sunnuntain puolelle.
Sattuneesta syystä sunnuntai meni vetelehtiessä: jahkasin yhtä ja toista, mutta mitään kunnollista en saanut aluille. Enimmäkseen makasin sohvalla pohtimassa, mitä kaikkea pitäisi tehdä.

Pikkusiskon kanssa käytiin aamulla neuvolassa tarkistusmittauksissa: pituutta oli puolessa vuodessa tullut pari senttiä lisää - hyvä niin, ja painoa samassa suhteessa. Alamittainen, mutta kasvava.

*

Typykät eivät millään jaksaisi odottaa perjantaita. Lomamatka uhkaa.

En kyllä jaksaisi minäkään, alan olla kurkkuani myöten täynnä herrakerhon vetkotuksia.
Suomen suloisesta suvisäästä puhumattakaan.