taas ja vaihteeksi.
Uutisia työrintamalta. Uuden työsuhteen alku on tällä hetkellä yli 90% varmaa, vain virallistus johtoportaassa puuttuu vielä.
Sain kehuja hyvästä työstä. Majava piipahti ovella ja lausahti kehuksi tarkoitetun kommentin. Otin itselleni ja myhäilin tyytyväisenä. (vaatimattomuus on pahe: olen itsekin ollut saavutuksiini tyytyväinen!)

Uutisia kotirintamalta. Tyttöjen ensimmäinen tarhapäivä oli mennyt hyvin. Molemmat olivat hyvällä tuulella kotiin tullessaan. Pikkusiskoa tosin tänäänkin itketti ja harmitti kun ei ole kavereita. Tädit kuitenkin kehuivat kimulin maasta taivaisiin: on reipas, on nukkunut, syönyt ja höpötellyt. (voin kuvitella!)
Luvatut juhlat pidettiin - vaikka olin aivan poikki. En jaksanut ajatellakaan mitään leipomiseen liittyvää, leivoimme siis tyttöjen kanssa kaupan pakastealtaan tuntumassa. Koko lauma istui sohvalla tikkarit poskessa ja katsoi Peppi Pitkätossua.

Uutisia harrasterintamalta. Yleisön pyynnöstä tulevan kauden harrastemahdollisuuksista. Tällä hetkellä ei vielä ole tietoa lehmä- tai possutanssien kokoontumisista. Mutta keittiön pöydän alla kokoontuu nykyään nälkäänäkevät kissat ry. Syödä saa kaiken minkä löytää.
Balettiharrastajat ovat siirtyneet eläintenpitoon: tällä hetkellä ulkoilutetaan pupuja, jotka ovat valkoisia ja joiden nimet ovat Pupu Vaaleanpunainen ja Pupu Punainen ja Pupu. Kuuluu pysähtyä joka kahden metrin päästä laskemaan puput pissalle ja kakkalle (äänitehosteet huom!). Ulkoilutusryhmässä mukana myös Sininen Keiju Jassu. Se osaa lentää. Ryhmän virallinen kieli edelleen Tampere.
Pörris-housujen (perinteiset timpurinhousut kukkakuvioinnilla) lisäksi voi olla myös Pörris-reppu, Pörris-tossut (kultaiset) ja iltapalalla Pörriskakkua. Ja pörrishousujen tilalla voi oikein hyvin pitää ihan tavis-shortseja kunnes ilmat vähän kylmenee.

Uutisia koulurintamalta. Isoveli ilmoitti menevänsä "luultavasti toiselle luokalle".

Lisää uutisia harrasterintamalta. Lastenhuoneessa kokoontuvat harrasteryhmät huom! "Varotus. Hne on ansotetu. Ei saa tula elet ole elmri"

ja tässä kaikki tällä kertaa. Seuraavaksi urheilua ja päivän peili. Eikun loppukevennys: [Nice+matters.jpg]

kiitos astraalisiskolle!
Laitan merkin
Perhepotretille
Tytöntekijälle
Marielkalle
 ja
Kirsille.

Tällaisen tunnustuksen voi antaa
blogiystäville,
jotka huolehtivat toisista,
antavat tukeaan
ja ovat positiivisen
ilmapiirin luojia blogimaailmassa.

Käytä vapaasti nappia kertoaksesi
saajalle,
että "You are nice".
Tätä tunnustusta voi kutsua

"Mukavien ja hyvien asioiden
blogitunnustukseksi."