töissä, ihan mielettömästi nakuteltavaa.
Kävin aamulla puolisalaa jalkahoidossa, ihan ok. Sellainen opiskelijoiden työssäoppimispaikka, ja jalkojani kihnutti sellainen pieni teiniviiksipoika, söötti kuin mikä ja ujoakin ujompi. Minä ajattelin koko ajan, että tuo on jonkun äidin lapsi.
Ja mitäköhän minun poikasestani joskus tulee?

Toisia poikasia eivät ujoudet vaivaa. Sunnuntai-iltapäivällä soi ovikello, ja Isoveljen kaveri J tuppasi sisälle: "pääseeks teille? tai siis tota, onko Isoveli kotona?"

*

Viikonloppuun mahtuu monenlaisia käsitöitä: Isoveljen ja Pikkusiskon kuontaloiden kerintää, tuolin hiontaa, kakkujen leivontaa.
Laskin että olemme viimeksi kuluneen kuukauden aikana viettäneet viisiä kakkujuhlia. HraHakkarainen muistutti, että jos Pikkusisko olisi syntynyt ajallaan, olisimme juhlineet maaliskuun lopusta kesäkuun alkuun kahden viikon välein.
Alkaa tuo kakkujen leipominen ja syöminen tökkiä jo nyt.

*

Sain vihdoin ja viimein luettua loppuun Einhornin Salattu jumala - Usko, tieto ja etsintä. En oikein päässyt kirjan flow:hun, jos siinä sellaista olikaan. Idea oli jollain tasolla kai ihan hyvä, mutta jostain syystä pidin toteutusta vähän naiivina.

Perjantaina luin Ulla-Maija Paavilaisen Äkkilähtö. En oikein innostunut siitäkään, mutta tässä kirjassa oli sentään flow. Muistan lukeneeni myös Paavilaisen Sokerisiskot. Paavilainen on tyylilleen uskollinen, eikä hänen tyylinsä pure minuun. Ihan kiva.

*

Jatkan nakuttelujani