siirryimme remppa-aikeissa kartanomme luoteissiipeen. Tapetinpoistotahna toimi juuri sellaisella tavalla kuin kuvassakin: tapetti irtosi kauniisti vuota kerrallaan. (!!)
Seinästä löytyi kuitenkin raskauttavaa evidenssiä herrasväki Erikeepperin läsnäolosta jossain muinaisuudessa: isoja laikkuja tapettia on kauniisti pakkeloitu tasoitteen alle.
Herrasväki Erikeepperin jälkeinen rempantekijä on hänkin turvautunut persoonallisiin ratkaisuhin, joten voimme mekin huoleti jatkaa tätä omaa linjaamme.
Pohdimme parhaillaan, pitäisikö koko seinä vetää tasoitteella, vai riittääkö pohjamaalaus.
Kas siinäpä pulmaa kerrakseen.
Saimme länsisiipeen uuden lattian kuudella eurolla.
Remppareiska jälkeen herrasväki Erikeepperin oli lattioittanut länsisiiven muovimatolla, jota ei ollut mitenkään kiinnitetty. Nostimme rohkeasti mattoa, kelasimme sen pois ja päädyimme suunnilleen kolmen sekunnin pohdinnan tuloksena roudaaamaan muovimaton lähimmälle kaatopaikalle.
Kuorman hinnaksi tuli 6e, nykyinen entinen (Erikeepper?) lattia on huomattavasti enempi meidän makuumme. Ja se on kiinnitetty paremmin (Erikeepperillä?)

Ainoa huonompi puoli tässä tee-se-itse-rempassamme on sen säälittävä jälki.
Jos joskus pääsemme sellaiseen onnelliseen tilaan, että voisimme myydä kartanomme, on meidän panostettava myyntitilanteissa kirjahyllyihin ja pullantuoksuun.
Asunnon ulkoasulla emme pääse kehuskelemaan, ainakaan tällä tyylillä.

Laskennallisesti seuraava korjailukierros on odotettavissa Pikkusiskon rippijuhliin: isot saavat siihen mennessä siirtyä omien kattojensa alle.
Siihen on ihan liian lyhyt aika.

*

Olen kuivumis- ja muilla tauoilla lueskellut, neljä kirjaa.
Luetteloin myöhemmin, jos muistan.

Lapset ovat aivan hunningolla. Näen niitä toisinaan. Enimmäkseen ne ilmeisesti ovat joko pihalla tai mummin nurkissa.