Hanskamies kävi taas tänään. Jee, toi tullessaan tupladvd:n joka pitäisi katsoa viikonloppuna. Miksi? Mitä osa-alueita elämässäni hän haluaa nyt parantaa? Mikä lie dvd:n sisältö? Saan sen lainaan kuulemma "kahden viikonlopun yli".

Oikeastaan haluaisin olla kotona, käpertyä sohvannurkkaan, itsesäälimään ja torkkumaan. Ilman mitään sen kummempaa syytä, ihan muuten vain. (enkä taatusti katsoa Hanskadvd:tä, josta täytyy kuitenkin olla samaa mieltä Hanskamiehen kanssa, vaikka pelkkä ajatus tuntuu nyt pompöösiltä ja ihan vastenmieliseltä)

**

Suuta kuivii, jalkoihin sattuu.
Arvatkaas miten monta kummallista tautia löytyy kun googlettaa edes jommallakummalla hakusanalla? Ihan liian monta.
Ja arvatkaas kuinka monta kertaa täytyy käydä päivän aikana vessassa kun on koko ajan pakko juoda vettä?
Ihan liian monta kertaa
En uskaltanut googlettaa molemmilla hakusanoilla yhdessä.
Mutta harkitsen vakavasti yhteydenottoa lääkäriin lähiaikoina.

**

Aamuna muutamana olimme juuri ovisuussa tekemässä lähtöä. HraHakkarainen mittaili poikastaan katseellaan ja kysyi "onko nuo housut vähän pienet?", minäkin mittailin ja totesin että "täytyy varmaan kaivaa kohta  ne sataneljäkymppiset kaapista". Isoveli havahtui pukemisistaan: "sataneljäkymppiset? Meneeks ne oikeesti sataaneljääkymppiä?" Vietimme yhteisen fantasiahetken pohtimalla, millaiset housut kulkevat sataaneljääkymppiä ja miten, ja ennen kaikkea, mihin sellaisilla housuilla kannattaisi mennä.
Jalkapallossa ainakin voisi olla hankalaa, jos housut lähtisivät täyttä häkää porhaltamaan väärään suuntaan.
Helsinkiin kannattaisi ehkä lähteä pelkissä housuissa.
Niitä housuja ohjattaisiin varmaan pitämällä vyötärönauhasta kiinni.
Mieleeni nousi välittömästi kuva Isoveljestä kyyköttämässä mustien sumopainijatyylisten housujen sisällä, tankea tukka pystyssä ja naama naurunkureissa, housunkauluksesta kurkkien kiitämässä moottoritietä pitkin kohti Helsinkiä.
Varmaan melko ekologinen vaihtoehto.

**

Tiesittekö muuten, että kahvijogurtti on aivan mielettömän hyvää?