perjantai!
Kokonainen viikonloppu edessä!
En tiedä, löytyykö näppäimistöltäni riittävästi huutomerkkejä tähän tilanteeseen: takana pari tohinaviikkoa ja vain puolikas viikonloppu - viime viikonlopulla oli töitä.

Viikonloppu!!!

Tohinasta huolimatta tämä on ollut hyvä viikko. Isosisko nauttii tanhusta, Isoveli sanataidepajastaan. Molemmat tytöt aloittivat kuorolaulannan ja pitivät siitäkin. Olimme kaikki yhdessä kuuntelemassa konserttia.
Itse aloin viime keväänä vetää parin viikon välein kokoontuvaa pienryhmää. Keväällä se ei toiminut. Mutta nyt! Olin hyvällä tuulella ja voimaantunut kun tulin kotiin. Onko minullakin ihan oikea harrastus?

*

Hirvityskammottaa yksi asia.
Opiskelut toisaalla alkavat puolentoista viikon kuluttua, ja tuolloin on tietysti tuo elämäni valo vastuussa perhearjen pyörityksestä.
Opiskeluni hetkille luvassa on sanataidepaja, askartelukerho, koulukuvaus ja liikuntasynttärit.
Kaikkein eniten hirvityskammottaa koulukuvaus. Koska jos lapset ja HraHakkarainen pääsevät ilman mitään kontrollia valitsemaan vaatteita ja kampaamaan hiuksia on lopputulos kutakuinkin sanoinkuvaamaton.
Jostain omituisesta syystä sekä hraHakkaraisella että lapsilla on ilmiömäinen kyky löytää lasten vaatekaapin uumenista sellaisia asukokonaisuuksia, joita siellä ei pitäisi olla, koska olen luullut lahjoittaneeni sellaiset koinsyömät kinttanat jo aikapäiviä kirpputorille pölyräteiksi. Ja jostain erityisen omituisesta syystä hraHakkarainen, jolla on varsin tyylikäs ja hyvä maku omien vaatteidensa valinnassa, on täysin sokea sille miten lapset maailmalla liikkuvat. Erityisesti tytöt.

Tähän asti olen murhehtinut vain ruuasta.
Nyt suunnittelen paksun ohjelmakäsikirjan koostamista ja soveliaiden kuvausvaatteiden vakuumoimista.
Ja mitä tehdään Isosiskon kasvatusvaiheessa oleville hiuksille?

Jo on ihmisellä ongelmat!