Väliaikatiedotus herraHakkaraiselta. Isosiskolla on kuin onkin silmätulehdus. Jee! Onneksi lääkäri oli ymmärtäväinen ja määräsi 3xpäivässä annosteltavat tipat.Olin psyykannut herraHakkaraisen taistelukuntoon - Isosiskon lääkitseminen on noin yleisesti ottaen ja varsin vaatimattomasti sanottuna hankalaa. Ja sitten lisänä vielä tämä päiväkotien varovainen asenne lääkitsemiseen.

**

Parina kertana viime viikolla on kanssani samassa bussissa kulkenut punatakkinen tyttö. Hänellä on vaalea polkkatukka, huolellisesti meikatut kasvot ja mutrusuu. Hän liikkuu harkitusti, katseita keräten. Jalka asettuu suoraan toisen eteen, kuin catwalkilla. Huulet ovat mutrussa, pää keikkuu ynseästi askelten tahdissa.

Tänään vastapäätä istui kaurissilmä. Lukioikäinen tyttö, huolellisesti meikattu hänkin. Pöyhi pitkiä hiuksiaan, asetteli niitä. Etsi mp:n korvanappeja laukustaan, katsoi aikaa kännykästä parin minuutin välein. Jatkuvasti koskettelemassa tavaroitaan tai hiuksiaan. Keskustassa hän lähti kulkemaan edeltäni. Mitä lähemmäs koulua tultiin, sitä kiireisemmiksi tulivat askeleet, sitä kauemmas katosi se melkein aikuinen. Edeltäni pinkaisi juoksemaan pikkutyttö, koulusta myöhässä.