muuttolaatikot tuotiin tänään verstaalle. Olin ajatellut viettää huomenna syyslomaa, mutta tulenkin kai pakkailemaan. Voi räkä. (tai mikä tahansa valinnainen rumasana)
Nakutteluohjelma tilttaa. (rumasana!)
Päivystyspäivä ja paljon kävijöitä. hyvä
Keitin kahvitkin, vaikka olen täällä ihan yksin. Hiiskatti (tai mikä tahansa valinnainen rumasana) minen jaksa lähteä hakemaan kahvia tien toiselta puolelta. Vaikka sitten onkin energian ja aineiden hukkaa keittää jättiläispannullinen ja juoda siitä sormustimellinen.

Kirjoituskurssia eilen. Voi räkä. (tai mikä tahansa valinnainen rumasana) Ei nappaa, ei niin ollenkaan. Teksti on ihan kökköä (tai mikä tahansa jne), se ei elä. Enkä tiedä haluanko edes tehdä sitä. Tulin kotiin illalla niin lamaantuneen väsyneen tunkkaisena kuin olla ja voi. Herrat hakkarainen ja pomppiva sovinisti katsoivat jalkapalloa meidän telkkarista. Voi maalivahtihanskamies. Istuin herrojen seurana niin kauan kuin silmät pysyivät auki ja join pullollisen solia. Päätä alkoi juilia. Nukuin huonosti. Pelkäsin että herätyskello soi. Tai että se ei soi.

Kisuliini oli aamulla hyvällä tuulella. Se kieputti itsensä Pikkusiskon varohalpojastokkekopioita -tuoliin ja kehräsi niin että rutisi. Isosisko silitti ja leperteli sille. Se ei yleensä ole noin hellyydenkipeä. Nyt työnsi päänsä istuinosan ja selkänojan välistä ja työnsi kaulaa ojennukseen: "rapsutusta tästä myös, kiitos". Pikkusisko hätisti sen pois - sillä kimulilla on massiivinen omistamisen tarve, hänen tuolissaan eivät kissat istu. Kisu kiehäsi tyttöjen jaloissa, melkein puski Pikkusiskon kumoon. Ja päätyi lopulta lämmittämään minun tuoliani.

Luin koko bussimatkan hyvää kirjaa. Olen tupeksinut noin kaksikymmentä kertaa päivystyshommissa, kaikki sen yhden ja saman kävijän aikana. Mikä siinäkin on, että yksi ihminen voi saada sormet muuttumaan nakkimakkaroiksi ja aivokapasiteetin hölskyämään kaurapuurona laidasta laitaan? Voi valinnainen rumasana sentään!