tilanne kutakuinkin ennallaan, paitsi että tämä aamu on lähtenyt liikkeelle ilman särkylääkekourallista ja kantosidettä. Pohdin yöllä, löytyisiköhän käsivarressa nyt olevan liimasiteen tilalle joku ilmavampi versio, joku tukiside. Pidän mahdollisena sitä, että olen kuin olenkin maanantaina jo työkuntoinen, mutta en sentään ilman ekstratukea...
Pohdin yöllä myös sitä, mätiikö käteni kohta irti: en ole uskaltanut kieputtaa sidettä kertaakaan irti, koska hraHakkarainen - kaikesta ihanasta avuliaisuudestaan huolimatta - teki melko selväksi sen, ettei aio puuttua tämänkaltaisiin sairaanhoidollisiin toimenpiteisiin. (taivas meitä varjelkoon suuremmilta onnettomuuksilta!)

*

Olemme lueskelleet lasten kanssa ihanaa Me kaikki synnymme vapaina - ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus lapsille.
Suuria, tärkeitä asioita ja upea kuvitus.
Muutama päivä sitten päädyin silkkaa niuhouttani (arvatenkin) rajoittamaan Pikkusiskon tietokoneellanotkumisaikaa. Mielestäni on kutakuinkin oikein, että isommat saavat koneaikaa enemmän kuin pienet, joilla ei edes ole ajantajua. (yritän vain puolustella!)
Pikkusisko kehitti railakkaan hepulin ja karjui:"meillä jokaisella on oikeus, siinä kirjassa sanotaan!"
Sain hysteerisen naurukohtauksen - ja kunnolla nenilleni. Kannattaa kuulkaa kasvattaa lapsista tiedostavia.