vähän aikaisemmin tänään; olen lähdössä lounastamaan maailmalle ja sen jälkeen taas työryhmä-työryhmän-vuoksi -tapaamiseen. Ei kovin korkeita odotuksia tämän iltapäivän annista, mutta pääsenpähän pois tästä työpöydän nurkalta. Johonkin muualle.

**

Eilen illalla oli taas jalkapallopoikien harjoitukset. Koska HraHakkaraisella oli iltatöitä, otin kimulit mukaan. Pikkusiskon tarhakaveri ja isoveljensä olivat myös paikalla: kimulit ja heppulit saivat aikaan karjuhihittäväiset hurjahirviöleikit, joissa juostiin riemukkaasti käytävällä, piilouduttiin verhoihin ja hypittiin niin korkealle kuin ikinä pystyttiin.
Tänä aamuna Pikkusisko väitti kivenkovaan, että harjoituksissa oli ihan tylsää, että kukaan ei yhtään leikkinyt hänen kanssaan ja että A kiusasi häntä koko ajan. (A oli kentän puolella pelaamassa).
Paha mieli illasta jäi vain niiltä osin kun jälkeemme saliin tuleva ryhmä alkoi tutun ripittämisensä. Yhtään ainutta kertaa ei ole vuoroa vaihdettu ilman, ettei jotain pientä naposteltavaa olisi. Ja muorit kehtasivat vielä kysyä, haluaisinko liittyä heidän joukkoonsa lentopalloilemaan! (ei kiitos, mokomien tiukkisten ryhmään!)

Luetutin vanhemmilla joukkueen toimintakertomuksen - sellainen on toimitettava emäseuralle joka kauden päätteeksi. Koska jalkapallopojat eivät pääse mestaruuksilla (tai edes voitoilla) kerskailemaan, oli otettava lähtökohdaksi ylväs katse tulevaisuuteen. Toimintakertomuksen viimeisessä lausessa lupasin: "Tulevalla kaudella Lähiön Jalkapallopojat aikovat pelata Lähiön maailmankartalle!"
Olin tyytyväinen runoiluuni ja varsinkin sen ylevään loppukohotukseen

**

Tekisi mieli kirjoittaa yhtä ja toista, mutta taitaa olla parasta lähteä syömään ja työryhmäilemään.