olisi pitänyt olla lähijaksolla, vaan en ole.
Eilen näyttelin toisen ja henk.koht. vaikeimman näyttötehtäväni UPM:lle, Uudelle Työntekijälle ja videokameralle. Vallankäyttömahdollisuuksistaan innostuneet UPM ja Uusi Työntekijä eivät tietenkään antaneet palautetta heti, vaan pitivät piinassa mahdollisimman pitkään.
UPM antoi ihan asiallista ja rakentavaa kritiikkiä, mutta Uusi Työntekijä (jonka tyylistä en tykkää kun se on niin maitoparta vielä) mielestäin kaivelemalla kaiveli mukaepäkohtia. Tai kyllä UPM:kin teki niin. Tulkitsin saamani palautteen niin, että pohjatyö oli hyvin tehty ja siihen nähden etten ole alan ammattilainen enkä edes harrastaja, selviydyin vähintäänkin hyvän harrastajan tasoisesti. Luulen että meni läpi, kunhan videoraati vielä katsoo tuotoksen. (josta Uusi Työntekijä onnistui kadottamaan äänen, rumasana!)
Katselin itse itseäni - kyllä on ihmisellä tuskaisat huvit - ja olin aika tyytyväinen. Uuden Työntekijän videokamerassa oli sellainen kiva asetus, että näytin ainakin viisi kiloa litteämmältä ja metrin verran pätevämmältä kuin oikeasti. Olin aika aikuisen ja osaavan näköinen, kehonkieli oli tilanteeseen sopivaa ja keskittyneen määrätietoista. Ja kaikkiaan koko juttu meni niin kuin olin kuvitellut ja näytin kuvassa siltä, että minulla oli melkein kivaa.
Tänään kirjoitin koko päivän raporttia asiasta, odottelin sitä pahuksen palautetta ja kirjoitin taas raporttia.

Huomenissa vanhempainyhdistyksen juttuja ja kevätjuhlat isoilla.

*

Ja etteivät hyvät uutiset vielä kokonaan loppuisi, pääsin yhteen luottamustehtävään, sain pankkineuvojan kanssa neuvoteltua keittiöremppalainan, laattaliike muisti tilata kaakelit ja Pikkusisko on palavan liekeissä uudesta instrumentistaan.

Jos nyt hakemalla hakee jotain epäkohtaa, niin ilmiannan itseni kelvottomasta ruuanlaitosta. Lasten parlamentti äänesti yksimielisesti pikaisesti väsäämäni padan pohjanoteeraukseksi ja lohdutukseksi leipomani muffinsit jauhoisiksi.
Meille aikuisille pata kyllä maistui.

Ai niin, istutin äitienpäivän jälkeen sitruunan ja greipin siemeniä kukkaruukkuun, josta nopeassa tahdissa kuoleentui äitienpäiväruusu. Nyt purkissa on kaksi hentoa tunnistamatonta sitrushedelmän itua.
"Hyvä äiti! Sit sä voit syödä aamupalagreipit sun omasta puusta"