olen vetelehtinyt koko päivän kotosalla: säästin muutaman lomatovin lasten arjenaloitusviikolle. Kävimme tänään "tutustumassa" Pikkusiskon päiväkotiryhmään: samat tädit yhdellä uudella vahvistuksella, osa lapsista ennestään tuttuja.
Hyvä keikka, tiedän että kimuli on hyvissä käsissä siellä.

Isosiskon päivä on ollut yhtä ylä- ja alamäkeä. Huominen jännittää. Enkä voi mitenkään loiventaa jännitystä: keväällä koulussa kaikki jäi niin kesken, ettemme tiedä millä luokalla ja kenen opetuksessa isot tällä lukukaudella ovat.
En voi luvata että samat tutut kaverit, vaikka olisikin uusi ope. Tai että sama kiva ope, vaikka kaverit vähän vaihtuvatkin. Kun mahdollista - tosin kovin teoreettista - on se, että ihan kaikki muuttuu. Ja sekös käy pienen tytön voimille.
Isoveli - onneksi - on oma lunki itsensä eikä ota paineita sen pahemmin opesta kuin kavereistakaan. Paitsi että leukansa loksahti pahemman kerran kun kuuli että meidän kummikimulimme saattaa olla hänen luokkakaverinsa...

**

Istuin viikonloppuna hellan vieressä paistamassa kasvispihvejä. HraHakkarainen kurkisti keittiöön: "tosi hyvä tuoksu, taitaa olla jotain parempaakin lihaa tulossa?"

**

olen lievässä blogihyhmässä. Ajatukset juoksevat kyllä tuhatta ja sataa, mutta mitään ei ilmesty näppikselle, saati näytölle asti.
Kaikki hauskat ja vauhdikkaat jutut pakenevat ulottuviltani.